Ny kollega ansluter till Workplace Strategy


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ny kollega ansluter till Workplace Strategy</span>

Senaste kollegan att ansluta till Tenant & Partner heter Sanna Ridhagen och kommer att förstärka kompetensgruppen Workplace Strategy genom bred erfarenhet av förändringsledning ur flera perspektiv. Senast arbetade Sanna hos Folksam som förändringsledare med fokus på införandet av aktivitetsbaserat arbetssätt inom organisationen.

Utanför arbetet gillar Sanna att umgås eller vara ensam. Lika mycket som hon tycker om att äta goda middagar med vänner och familj och engagera sig i sina tre barns aktiviteter, älskar hon att vara för sig själv för att reflektera, samla kraft, läsa och lyssna på poddar.

Vad fick dig att söka dig till Tenant & Partner?

Jag var deltagare på ett frukostseminarium kring framtidens organisationer där jag fick jag höra om Tenant & Partners resa in i en nätverksbaserad organisation vilket väckte mitt intresse. Jag såg att det fanns en möjlighet att få gifta ihop alla mina kompetenser och intressen på ett och samma ställe. Att få vara med i detta bygge är en ynnest.

Vad hoppas du kunna tillföra i din roll?

Erfarenhet från mina tidigare arbeten som projektledare, förändringsledare, affärsutvecklare, organisations- och ledarutvecklare samt chef i olika roller samt erfarenhet från olika organisationer, branscher och företag. Kunskapsmässigt kan jag bidra specifikt med Change Management, organisations- och ledarfrågor samt ABW. Sedan ser jag verkligen fram emot att få bli ”tillförd” massor med kompetens från andra grymma kollegor.

Vad anser du är det mest intressanta vad gäller ”Aktivitetsbaserad arbetsplats”?

Att det påverkar allt i ett företags system. Som med all förändring, brinner jag för att förflytta människors mind-set och uppfattning om hur saker är, och få dem att se vad det kan bli. När man ser ”klonket” hos människor och de börjar agera på ett nytt sätt, då känns det extra roligt. Att kunna bidra till ett företags moderniseringsresa är otroligt givande.

Vi ser fram emot att få ta del av Sannas kunskaper som är direkt kopplade till vår vardag hos Tenant & Partner, både internt och såklart externt till våra kunder. Varmt välkommen Sanna!