Ny kollega i Stockholm


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ny kollega i Stockholm</span>

Vi hälsar Sten Ryding varmt välkommen till oss. Sten kommer att förstärka kompetensgruppen Etablering där han kommer att arbeta med projektledning. Sten har studerat Data- och Systemvetenskap, är certifierad projektledare och har en bakgrund inom säkerhetsbranschen. Nu närmast arbetade han som gruppchef på Loomis IT-avdelning och har över 10 års erfarenhet av projektledning i olika former. På sin lediga tid tycker Sten om att vara ute i naturen eller göra något praktiskt. Behöver ni recept på bröd är Sten rätt person att fråga.

Vad fick dig att söka dig till Tenant & Partner?

Efter att ha genomfört ett flyttprojekt hos min tidigare arbetsgivare där vi hade hjälp av Tenant & Partner, fick jag insikt i hur företaget är organiserat och fungerar. Synsättet på medarbetarna och samhället stämmer bra överens med mina egna tankar kring välmående och prestation.

Vad hoppas du kunna tillföra i din roll?

Jag hoppas kunna bidra med struktur och tidigare erfarenhet när det gäller projektledning. För mig är det även viktigt att kunna skapa glädje i vardagen för medarbetare och kunder.

Vi vill främja ett hållbart arbetsliv och premierar en sund balans mellan arbete och fritid. Vad betyder hälsa och välmående för dig?

Jag prioriterar att ta ansvar för min hälsa, då jag anser att välmående är en viktig utgångspunkt för att kunna leverera bra resultat på arbetet. Jag tränar för att hålla kroppen frisk men den största motivationen till träning är möjligheten att få rensa tankarna och kunna fokusera på vad som är viktigt.

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta på Tenant & Partner? Besök gärna vår karriärsida där ett urval av våra medarbetare berättar mer.