Vi välkomnar Ellinor Svennar


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vi välkomnar Ellinor Svennar</span>

Tenant & Partner välkomnar Ellinor Svennar. Fram till 2008 arbetade hon främst inom service- och turistnäringen, men valde då att ändra riktning och började istället på fintech-bolaget TriOptima. Under de senaste 10 åren har Ellinor haft olika ansvarsområden, bland annat inom Office Management, eventprojektledning samt som del- och flyttprojektledare i flyttprocesser. Till grund för där Ellinor befinner sig idag ligger; livet, en bred arbetslivserfarenhet blandat med eftergymnasial utbildning inom turism och fortlöpande utbildningar inom bland annat HR, projektledning och ledarskap.

Med stor erfarenhet från tidigare projektledning kommer Ellinor att ta sig an uppgifter inom etableringsfasen hos Tenant & Partner. Redan idag driver hon projekt där största drivkraften är att följa förändringsresan som varje företag gör i strävan mot att uppfylla deras mål med de nya lokalerna.

När Ellinor inte jobbar gillar hon att spendera tid med familj och vänner och trivs väldigt bra i svenska fjällen, sommar som vinter. Skidåkning och andra friluftsaktiviteter är ett stort intresse. Ibland lockar även en cityweekend med god mat och dryck.

Hur kom det sig att du sökte dig till Tenant & Partner?

– Jag kom i kontakt med Tenant & Partner när de konsulterade TriOptimas två senaste företagsflyttar. Jag jobbade som delprojektledare i den första flytten och som projektledare i den andra. Att genomföra ett flyttprojekt har så många delmoment som alla är lika spännande på sitt sätt, jag såg här en möjlighet att få syssla med detta dagligen och hjälpa andra företag i denna otroligt roliga, om än intensiva, resa.

Du nämnde intresse för friluftsaktiviteter?

– Jag lärde mig åka skidor redan som 3-åring och där var jag fast. För att få mer friluftstid säsongsjobbade jag tidigare både vinter och sommar i fantastiska miljöer som Abisko, Tällberg, Sälen, Ramundberget och på Sandhamn. Annars längtar jag efter ett fritidshus, tycker inte man kan ha för många rutiga skjortor och tycker det vore häftigt att vara helikopterpilot. Jag samlar på upplevelser, stora som små!