Att arbeta på Tenant & Partner

 

jobba-pa-tenant

När du brinner för arbetsplatsutveckling och samtidigt vill utvecklas som människa

I över 30 år har Tenant & utvecklat arbetsplatser genom att bidra med expertis inom de områden som berörs vid en förändring av en arbetsplats.

Hos oss arbetar 80-talet medarbetare, vilka bland annat är erfarna arbetsplatsstrateger, fastighetsekonomer, jurister med expertis inom hyresrätt och fastighetsjuridik, civilingenjörer, projektledare och förändringsledare.

Våra kunder finns i hela Sverige och ibland arbetar vi även i andra länder. Våra kontor är placerade i Stockholm och Göteborg. 

Vi är väldigt stolta över vår arbetsplats, våra medarbetare och vår kultur.
Läs mer...

Lediga tjänster

Ansök senast Stad Roll

För närvarande har vi inga lediga tjänster men vi är i en bransch i ständig utveckling vilket hela tiden skapar nya möjligheter och tillfällen. När det finns en ledig tjänst publiceras den alltid här på vår webbplats så kika gärna in vid ett senare tillfälle eller varför inte lämna en spontanansökan?

Spontanansökan

tenant and partner

Hittar du ingen passande tjänst får du gärna lämna en spontanansökan. Vi letar fler stjärnor som vill vara med och utveckla framtidens arbetsplatser tillsammans med oss och våra kunder!

Kraften i organisationen kommer inifrån

Tenant & Partner är ett konsultföretag och en säljande organisation som arbetar med arbetsplatsutveckling. Vi har kunder i de flesta branscher och vi kallar vår bransch för arbetslivet. Vi försöker att se allt vi gör i våra projekt med ett hållbarhetsperspektiv, där människan, ekonomin och vår planet är de tre grundpelarna.

Tenant & Partner och vår koncern, Worklife Group, har ett syfte som lyder tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. För att vi ska komma åt kraften, glädjen och lättheten i det vi gör tar vi ansats i medarbetarnas inre drivkrafter och egna värderingar som i sin tur linjeras med våra mål och vårt övergripande syfte.

Arbetsplats

Vår organisation Vi har inga chefer, bara ledare. Vi är en medarbetardriven nätverksorganisation som bygger på team, forum och kompetensgrupper.

Självorganisering och självledarskap Som medarbetare på Tenant & Partner äger du din egen utveckling. Vårt gemensamma mål är att hjälpa dig växa i din yrkesroll och som människa, samtidigt som du bidrar till oss som företag, till dina kollegor, våra kunder och samhället. Alla medarbetare väljer en kollega som individuell coach.

Vara sig själv Vi vill vara en arbetsplats där alla medarbetare kan jag vara sig själva och hela sitt jag. Vi arbetar tillsammans utan intern konkurrens där varje individs samlade värdeskapande och ansvarstagande blir synliggjort. Vi är alla olika. Vi arbetar aktivt för att skapa tillit och psykologisk trygghet. Det är även nyckeln till att skapa den kultur vi vill ha.

Jaget och laget Vi tror på kollektiv intelligens och kraft. Ingen förväntas kunna eller veta allt, men du förväntas dela med dig av din kunskap och erfarenhet, du förväntas fråga och be om hjälp när det behövs. Och du förväntas att vilja utvecklas och hjälpa kollegor att utvecklas. 

Kollega

Vägvisaren innehåller våra gemensamma mål, prioriteringar och principer, som ger oss förutsättningar för att kunna agera och leda oss själva i rätt riktning. Innehållet arbetar vi fram tillsammans och reviderar löpande för att ge oss bästa förutsättningar.

Råd och beslut Alla medarbetare ska kunna fatta de beslut som behövs för att komma vidare i sitt arbete och i vår utveckling. Våra beslutsmetoder bygger på att ta råd och stöd av kollegor.

Feedback Vi är övertygade om att en viktig del både för personlig utveckling och för att utveckla vår verksamhet, är att be om och ge feedback till varandra.

Medveten närvaro Vi jobbar aktivt med att skapa förutsättningar för medveten närvaro. Alla medarbetare erbjuds mindfulnessutbildning och i vår vardag hjälper vi varandra att - utifrån allas olika förutsättningar - verka här och nu och öka vår medvetenhet.

Vinstdelning  Tillsammans tar vi oss mot gemensamma mål och vi vill därför att alla får ta del av vår ekonomiska framgång. En tredjedel av vinsten delas ut till medarbetarna, från första kronan och utan tak.

Våra arbetsområden

Arbetsplatsstrategi och förändringsledning

Arbetsplatsstrategi Forandringsledning

Vi utformar arbetsplatsstrategier och skapar förutsättningar för lyckade förändringsresor kopplat till arbetsplats eller arbetssätt. Läs mer

Hyresgästrådgivning

Kontorslokaler

Våra fastighetskonsulter agerar hyresgästens lojala ombud för alla frågor som berör kontor och lokaler. Vi genomför bland annat lokalsökning, marknadsbedömning, kravställning, förhandling och upprättande av hyresavtal till marknadsmässig hyra. Läs mer

Hyres- och fastighetsjuridik

Hyresjuridik-1

Med spetskompetens inom hyresrätt hjälper våra erfarna jurister kommersiella hyresgäster med frågor kopplat till bland annat hyresavtal och hyreslagen. Läs mer 

Etablering och flyttprojektledning

Flyttprojektledning-1

Oavsett om kunden ska flytta, samlokalisera eller etablera ett nytt kontor så ser våra projektledare till att skapa trygghet under resan med sin unika kompetens kring vad som behöver ske när. Läs mer

Facility Management

Facility Management

Våra FM-konsulter erbjuder stöd och rådgivning för att kunden ska få en skräddarsydd FM-leverans anpassad till deras unika behov. Läs mer

Affärsstöd

_DSC6421

I vårt affärsstödjande team hittar du ekonomer, marknadsförare, innesäljare, HR och övrig support för att vår egen arbetsplats inte bara ska fungera, utan också vara inspirerande för andra.

Vill du söka jobb hos oss?

Vad vi vill se i din ansökan

Det vi främst är intresserade av att veta är vad som lockar dig med att jobba hos oss! Vi är också nyfikna på vad du tror att du kan tillföra i form av personlighet och kompetens?

Det är toppen om det framgår tydligt av ditt CV:
- vad dina tidigare arbeten har inneburit, d.v.s. vilka dina konkreta arbetsuppgifter och ansvarsområden du har haft i olika roller.

- vilken utbildning du har, vad den innehållit och hur lång den varit.

- självklart behöver vi dina kontaktuppgifter så som telefonnummer, adress och mail.

- ange gärna annat som du ser kan vara relevant så som dina språkkunskaper, om du har körkort etc.

Vad händer när du skickat in en ansökan

Vi går igenom alla ansökningar och kontaktar de kandidater vi vill träffa för en första intervju. Den sker ibland digitalt och ibland på plats hos oss. Vid första intervjun får du oftast träffa HR eller någon av våra teamcoacher. Större delen av intervjun kommer att handla om dig och du kommer exempelvis att få berätta om din skolgång, din tidigare arbetslivserfarenhet och vad du gör när du inte arbetar. Vi kommer såklart berätta mer om oss som organisation, hur det är att jobba här samt vad rollen innebär.

Som ett nästa steg i rekryteringsprocessen får de kandidater vi väljer att gå vidare med göra ett personlighets- och ett problemlösningstest som mäter logisk analytisk förmåga. Sedan träffas vi oftast igen för att ge dig en bredare bild av arbetet och du får träffa fler medarbetare och potentiella kollegor. 
Om du är den vi vill anställa får du ett anställningserbjudande som beskriver våra anställningsvillkor, den kompensation och de förmåner vi har här hos oss.

Våra medarbetare berättar hur det är att jobba på Tenant & Partner

Klicka på bilden för att läsa mer eller välj "Se samtliga medarbetare" för att kunna läsa fler medarbetartexter.

En del av något större

Tillsammans med våra vänner och samarbetspartners inom Worklife Group skapar vi förutsättningar för en mer hållbar arbetsvärld där vi arbetar för att främja mänskliga, ekonomiska och planetära behov. 

Tenant and Partner logo
The Works logo
Worklife Group logo
Diwo logo
Worklife Academy logo