Om oss

Tenant and partner

Vad vi tror på

Vi tror på att träffas. En hållbar och värdeskapande arbetsplats handlar om ett förhållande mellan människan, ekonomin och vår planet. En föränderlig värld och det hybrida arbetslivet skapar nya krav från medarbetare, kunder, aktieägare och samhället.

Arbetsplatsen är för många idag en av flera möjliga platser för att utföra sina arbetsuppgifter på. Alla organisationer har olika behov av arbetsplatser baserat på sin verksamhet och vision.  Även medarbetare, team och avdelningar har olika behov av stöd för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt.

En arbetsplats är ett strategiskt verktyg där arbetsplatsstrategin och utformningen stödjer organisationen i resan mot sina mål. Arbetsplatsen är viktig för onboarding, utbildning, individuellt arbete, samarbete och för att mötas som människor.

Vi är övertygade om att utveckling och innovation sker och att kultur byggs naturligt när människor möts på riktigt. Vi vet att en bra arbetsplats hjälper medarbetarna att känna tillhörighet, trygghet och sammanhang.

Vi tror på att framtidens arbetsplats är en plats för hållbar mänsklig, ekonomisk och planetär utveckling.

Vår vision

människor runt ett bord på en arbetsplats

Tillsammans skapar vi ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv.

Vår mission

Arbetsliv

Kontakta oss

Medarbetare

Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla framtidens arbetsplatser?

Hos oss erbjuds du möjligheten att jobba med fina kunder och trevliga kollegor på en arbetsplats med familjär känsla där prestation, utveckling, hälsa och välmående står högt i fokus.

 

Lediga jobb

Ansök senast Stad Roll

För närvarande har vi inga lediga tjänster men vi är i en bransch i ständig utveckling vilket hela tiden skapar nya möjligheter och tillfällen. När det finns en ledig tjänst publiceras den alltid här på vår webbplats så kika gärna in vid ett senare tillfälle eller varför inte lämna en spontanansökan?

En del av något större

Tillsammans med våra vänner och samarbetspartners i Worklife Group skapar vi förutsättningar för en mer hållbar arbetsvärld där vi arbetar för att främja mänskliga, ekonomiska och planetära behov.

Tenant and Partner logo
The Works logo
Worklife Group logo
Diwo logo
Worklife Academy logo