Arbetsplats

Varmt välkommen Ulrika Wolf 


Ulrika Wolf Tenant & Partner

Vi är glada att få presentera vår nya kollega, Ulrika WolfI grunden är Ulrika utbildad jurist men har under sin karriär hunnit med flera olika yrkesspår. Hon har bland annat arbetat med att driva olika projekt på Situation Sthlm för att stödja och förbättra för Stockholms hemlösaVidare har Ulrika arbetat på Skatteverket, dels med inkomstskatt & moms, men även som teamledare och samordnare för olika interna förbättringsprojekt. Nu senast kommer Ulrika från Fora AB där hon var ansvarig för att utveckla arbetssätt för att bland annat öka tvärfunktionellt samarbete. Förändringsledning, ledarskapsutveckling och kulturförflyttning var andra fokusområden 

 ”Jag gillar struktur men min passion är människor”  

– Jag tycker om att ha ett helhetsperspektiv och se hur olika delar och detaljer påverkar helheten, nu och på längre sikt. Jag vill bidra till ett hållbart arbetsliv där människor får möjlighet att må bra och utvecklas så att de i sin tur kan bidra till en bättre värld. Därför känns det extra kul att ha hamnat hos Tenant & Partner där jag får möjligheten att jobba med just detta! Berättar Ulrika.

Hur trivs du på T&P hittills och vad tror du främst du kommer kunna bidra med? 

– Jag trivs fantastiskt bra, jag fick ett otroligt varmt välkomnande och känner mig redan som hemma. Det känns som jag varit här längre än några veckor (läs det positivt). Förutom min kompetens och erfarenhet inom förändringsledning och utveckling av arbetssätt, hoppas jag även kunna bidra med att skapa struktur och resultatfokus när det behövs. Alltid med en stor dos flexibilitet, kreativitet och relationsskapande, säger Ulrika.

Det ryktas om att du är glassintresserad? Berätta mer! 

– Jag och min man älskar glass! Vi gör egen glass hemma och gör gärna utflykter till olika glassbarer. Vi har ett Instagramkonto där vi lägger upp bilder på de ställen vi besöker och de smaker vi testar. Förra året åkte vi till Bologna, åt massor av italiensk gelato och besökte gelato universitetet CarpigianiKonstigt nog vill våra barn ändå helst ha GB glass… Förutom intresset för glass och resor är yoga är en favoritaktivtet och jag åker gärna skidor i de Jämtländska fjällen, avslutar Ulrika.

Här nedan hittar ni Ulrikas nya kontaktuppgifter och glöm inte att följa glassäventyren på Instagram@gelato.monster