Ulrika Wolf

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Ulrika

Hej!

Ulrika heter jag och i min arbetsvardag får jag vara med och utveckla både arbetsplatser och organisationer och jag får dessutom förmånen att själv hela tiden utvecklas och bidra till andras utveckling. Jag hjälper våra kunder med att identifiera målbilder och förändringsriktning och stöttar kundernas förändringsledare och chefer i genomförandet av en förändring.

Jag vill bidra till att fler människor har ett meningsfullt och hållbart liv. Arbetslivet är en stor del av våra liv och jag är övertygad om att vår fysiska, digitala och sociala arbetsmiljö är en av nycklarna till om vi mår bra, är engagerade och utvecklas för att prestera ännu bättre. Tänk om vi kan skapa arbetsplatser som förädlar människor i stället för att förbruka dem!

På Tenant & Partner lär vi som vi lever och lever som vi lär, vi gillar utveckling och att ha roligt på vägen. Alla fantastiska kollegor och alla möjligheter vi har att ta stort eget ansvar och skapa värde för både människor, miljö och samhälle gör att jag trivs fantastiskt bra! Vi värdesätter också både fysisk, mental och social hälsa och tränar både löpning, styrketräning och mindfulness och andning tillsammans vilket jag har nytta av både i arbetsvardagen och när jag gör det jag älskar allra mest, är i fjällen med familjen och åker skidor eller cyklar!