Tenant & Partner välkomnar Jens Lundin

Vi är glada att få presentera vår nya kollega Jens Lundin. Jens är utbildad maskiningenjör från KTH med inriktning mot integrerad produktutveckling och har även läst certifieringsprogrammet för inköpare på Silf. De senaste 18 åren har han arbetat inom säkerhetsbranschen på Securitas och Loomis. Under dessa år har Jens haft en rad olika tjänster, de sista 7 åren som inköpschef för Loomis Sverige och för en period även inköpschef för Loomis region norra och östra Europa.

Vad tror du att du främst kommer bidra med hos Tenant & Partner?

– Jag brinner för att effektivisera processer och att förhandla fram avtal som skapar bra förutsättningar för framgångsrika samarbeten. Med min erfarenhet både som inköpschef på ett större företag och som kund till Tenant & Partner, ser jag fram emot att kunna bidra i utvecklingen av både T&P:s interna inköpsprocess samt upphandlingstjänsterna till kund, förklarar Jens.

Vi hörde rykten om parallell filmkarriär, stämmer det?

– Haha, spana in mitt inhopp i SVT:s program ”Bilakuten” om ni vill veta mer. Som sjöräddare i Sjöräddningssällskapet är jag mycket ute i skärgården året om och kan känna att jag gör nytta för samhället samtidigt som jag utvecklas och har roligt. Övriga intressen är bland annat att paddla kajak, helst i ytterskärgården tidig vår eller sen höst alternativt i tidvattenracen i Wales. Jag älskar att spendera min fritid med familjen i skärgården eller längs vandringsleder i fjällen.

Här kommer Jens nya kontaktuppgifter, passa på att be om tips för bästa vandringsled inför sommarsemestern!

Jens Lundin
jens.lundin@tenantandpartner.com
070 846 23 53

  • Arbetsplats
  • Flytt
  • Inspiration
  • Lokaler
  • Nytänkande
  • Övrigt
  • 2019-10-16

Coworking – ett koncept som funkar för alla företag och organisationer?

Coworking är en omtalad trend som har stor inverkan på dagens arbetsliv för många företag, organisationer och dess medarbetare. Vi på Tenant & Partner utvecklar tillsammans med våra kunder förutsättningar för Performing Workplaces®, eller som vi säger på svenska – värdeskapande arbetsplatser, och vi får ofta frågan om coworking är något som konkurrerar med vår […]