Tenant & Partner nyanställer till Göteborg


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tenant & Partner nyanställer till Göteborg</span>

Tenant & Partner hälsar Isabelle Guldner välkommen! Isabelle kommer närmast från Fastighetsbyrån där hon arbetat som bostadsrättspecialist både i Nacka, Stockholm, och i Torslanda, Göteborg. I Torslanda var hon även säljtränare för sina kollegor och ansvarade för att utveckla teoretiska och praktiska säljverktyg. Isabelle började arbeta i fastighetsbranschen direkt efter sin 3-åriga utbildning på Fastighetsmäklarprogrammet med inriktning fastighetsutveckling. Göteborgskontoret får genom sin nya kollega förstärkning inom området etablering.

Vad är viktigt för dig i arbetslivet?

– Mitt främsta driv är långsiktiga relationer och nöjda kunder. Jag älskar att vara spindeln i nätet för ett projekt eller i en process mot sitt slutliga mål. Jag vill ha roligt och utvecklas på jobbet och tror att jag har alla förutsättningar för det på T&P, berättar Isabelle.

Hur kom det sig att du sökte dig till T&P?

– Jag fick upp ögonen för T&P för ett par år sedan och har hört mycket positivt om företaget. När jag tittade närmare och läste på så blev jag än mer positiv till företagskulturen och hur tankesättet ser ut mot kunden, medarbetaren och samhället. När jag skulle börja jobba efter föräldraledigheten så kände jag att T&P var det självklara valet. Det känns helt rätt efter bara några veckor på plats, säger Isabelle.

Rykten säger att du är en höjdare på piruetter?

– Haha ja det stämmer, efter många år som konståkare i Sverigetoppen kan jag nog göra en del hopp och piruetter, dock inte lika smidigt. Träningen är fortfarande en viktig del av mitt liv samtidigt som jag nu för tiden gärna ägnar min fritid tillsammans med familjen (sambo och två barn). Med föräldrar och syskon på olika orter blir det även en del resor.

Goa grejer Isabelle, varmt välkommen till gänget!