Tenant & Partner är en av Europas bästa arbetsplatser

Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera att Tenant & Partner har kammat hem en tiondeplats på listan över EUROPAS bästa arbetsplatser!

Sverige och Stockholm bjöd upp till show

Great Place to Work anordnade för 17:e året i rad ”European Conference & Awards” med fokus på arbetsplatskultur, ledarskap och organisatoriska framgångsfaktorer. Tenant & Partner fanns på plats för att inspireras av talare från några av världens bästa arbetsplatser och under kvällen arrangerades galamiddag med tillhörande prisutdelning i självaste stadshuset!

Ärofylld tiondeplats

Totalt deltog 1,4 miljoner medarbetare från 2,878 organisationer i 19 europeiska länder i Great Place to Works arbetsplatsstudie under det gångna året.

Tanken på att Tenant & Partner har lyckats placera sig på en tiondeplats bland medelstora organisationer i Europa känns ärofyllt. Vi har den senaste tiden upplevt ett ökat internationellt intresse för vårt arbetssätt och vår unika företagskultur och därför känns det extra häftigt att uppmärksammas även på den Europeiska listan.

logo europe´s best workplaces

Performing Workplaces®

Vi brinner för att fler människor ska känna glädje av att gå till sitt arbete. Genom att få till en helhet där det fysiska, digitala samt ledarskap, kultur och arbetssätt fungerar bra tillsammans, ökar förutsättningarna för att lyckas med detta. Även om vi kommit en bra bit på väg, har vi med oss att vi är på en ständig resa utan slutdestination – en resa vi gör tillsammans!

tenant & partner mottar pris på great place to work

Är ni nyfikna på hur vardagen ser ut i en av Europas bästa arbetsplatser är ni välkomna att besöka något av våra kontor. Ni kan även läsa mer om oss på vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler!

Tenant & Partners logotyphttps://www.tenantandpartner.com/ 
+46(0)8-545 727 00
Norr Mälarstrand 14, 112 20 Stockholm
Drottninggatan 36, 411 14 Göteborg
LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram

  • Arbetsplats
  • Flytt
  • Lokaler
  • 2021-06-18

Stockholms Handelskammare till Urban Escape – Tenant & Partner bistår i förändringsresan

Stockholms Handelskammare kommer att omlokalisera från befintliga lokaler på Brunnsgatan 2 till Stockholms kanske mest eftertraktade kontorsbyggnad Urban Escape. Stockholms Handelskammares nya lokaler med den centrala adressen Regeringsgatan 29 förväntas stå redo för inflytt under våren 2022. Kontorslokaler som speglar verksamheten Stockholms Handelskammare är dels en arbetsplats för 50 medarbetare, men även en viktig mötesplats […]