Tenant & Partner är en av Europas bästa arbetsplatser

Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera att Tenant & Partner har kammat hem en tiondeplats på listan över EUROPAS bästa arbetsplatser!

Sverige och Stockholm bjöd upp till show

Great Place to Work anordnade för 17:e året i rad ”European Conference & Awards” med fokus på arbetsplatskultur, ledarskap och organisatoriska framgångsfaktorer. Tenant & Partner fanns på plats för att inspireras av talare från några av världens bästa arbetsplatser och under kvällen arrangerades galamiddag med tillhörande prisutdelning i självaste stadshuset!

Ärofylld tiondeplats

Totalt deltog 1,4 miljoner medarbetare från 2,878 organisationer i 19 europeiska länder i Great Place to Works arbetsplatsstudie under det gångna året.

Tanken på att Tenant & Partner har lyckats placera sig på en tiondeplats bland medelstora organisationer i Europa känns ärofyllt. Vi har den senaste tiden upplevt ett ökat internationellt intresse för vårt arbetssätt och vår unika företagskultur och därför känns det extra häftigt att uppmärksammas även på den Europeiska listan.

logo europe´s best workplaces

Performing Workplaces®

Vi brinner för att fler människor ska känna glädje av att gå till sitt arbete. Genom att få till en helhet där det fysiska, digitala samt ledarskap, kultur och arbetssätt fungerar bra tillsammans, ökar förutsättningarna för att lyckas med detta. Även om vi kommit en bra bit på väg, har vi med oss att vi är på en ständig resa utan slutdestination – en resa vi gör tillsammans!

tenant & partner mottar pris på great place to work

Är ni nyfikna på hur vardagen ser ut i en av Europas bästa arbetsplatser är ni välkomna att besöka något av våra kontor. Ni kan även läsa mer om oss på vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler!

Tenant & Partners logotyphttps://www.tenantandpartner.com/ 
+46(0)8-545 727 00
Norr Mälarstrand 14, 112 20 Stockholm
Drottninggatan 36, 411 14 Göteborg
LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram

Kommerskollegium söker kontor i Stockholm
  • Arbetsplats
  • Hyresmarknaden
  • 2023-09-21

Kommerskollegium söker 1500 kvm kontor i centrala Stockholm

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Kommerskollegium med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens kontor i Stockholms innerstad. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern, säker och tillgänglig arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt. ”Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och […]

Kontor-lokalsök
  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Hyresmarknaden
  • 2023-04-04

Skolverket konkurrensutsätter befintlig Stockholmsetablering

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Skolverket med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens Stockholmskontor. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt med stort fokus på hållbarhet. ”Skolverket är en förvaltningsmyndighet med ansvar att styra och stödja […]