Arbetsplats, Inspiration

Tenant & Partner är en av Europas bästa arbetsplatser


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tenant & Partner är en av Europas bästa arbetsplatser</span>

Vi är otroligt stolta och glada att kunna presentera att Tenant & Partner har kammat hem en tiondeplats på listan över EUROPAS bästa arbetsplatser!

Sverige och Stockholm bjöd upp till show

Great Place to Work anordnade för 17:e året i rad ”European Conference & Awards” med fokus på arbetsplatskultur, ledarskap och organisatoriska framgångsfaktorer. Tenant & Partner fanns på plats för att inspireras av talare från några av världens bästa arbetsplatser och under kvällen arrangerades galamiddag med tillhörande prisutdelning i självaste stadshuset!

Ärofylld tiondeplats

Totalt deltog 1,4 miljoner medarbetare från 2,878 organisationer i 19 europeiska länder i Great Place to Works arbetsplatsstudie under det gångna året.

Tanken på att Tenant & Partner har lyckats placera sig på en tiondeplats bland medelstora organisationer i Europa känns ärofyllt. Vi har den senaste tiden upplevt ett ökat internationellt intresse för vårt arbetssätt och vår unika företagskultur och därför känns det extra häftigt att uppmärksammas även på den Europeiska listan.

 
logo europe´s best workplaces
 

Performing Workplaces®

Vi brinner för att fler människor ska känna glädje av att gå till sitt arbete. Genom att få till en helhet där det fysiska, digitala samt ledarskap, kultur och arbetssätt fungerar bra tillsammans, ökar förutsättningarna för att lyckas med detta. Även om vi kommit en bra bit på väg, har vi med oss att vi är på en ständig resa utan slutdestination – en resa vi gör tillsammans!

tenant & partner mottar pris på great place to work

Är ni nyfikna på hur vardagen ser ut i en av Europas bästa arbetsplatser är ni välkomna att besöka något av våra kontor. Ni kan även läsa mer om oss på vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler!