Vicky Dahlström

Projektledare

Mer om Vicky

När jag var klar med mina studier som Väg-och vatteningenjör var mina val breda när jag skulle ge mig ut i arbetslivet. Då vi lägger så mycket tid och energi på våra arbeten var det allra viktigast för mig att trivas med arbetsmiljön, kulturen och kollegorna. När jag nu sedan 2015 arbetat på Tenant & Partner så får jag dessutom hjälpa våra kunder att skapa deras inspirerande och meningsfulla arbetsliv.

Det är inte alltid så enkelt att förklara vad jag faktiskt arbetar med. Det är svårt att summera en arbetsvecka där man bland annat utfört restidsanalyser, hyresförhandling, workshop för lokalens flöden, granskning av bygghandlingar, lokalbesiktning, val av inredning, flyttplanering och allt arbete som ligger dolt där bakom. Det går ju inte riktigt men det är just därför jag älskar mitt arbetsliv.

Jag har en otrolig variation av arbetsuppgifter både dagligen och över projekttiden och jag tycker det är så roligt att få följa och lära känna en kund från första behovsanalysen till att blåsa upp ballonger inför invigningen.

När jag inte projektleder på arbetstid så finns det alltid ett (eller flera) projekt även hemmavid. Oftast någon form av renovering, festplanering eller sökandet av de bästa tipsen inför en resa.