Sofie Sjölin Johnsson

Projektledare

Mer om Sofie

Jag har arbetat som projektledare sedan 2003 och 2008 började jag på Tenant & Partner. Det känns dock som att jag har haft flera olika arbetsgivare genom åren. Hur kommer det sig?  

Varje projekt är unikt, varje kund är unik, varje relation är unik. Jag arbetar ofta i långa projekt där jag lär känna såväl företaget samt personerna som arbetar där väldigt väl. Det känns ibland som att jag arbetar på det företag vi har uppdrag för. Så, jag representerar Tenant & Partner och det är här jag har min bas, men jag arbetar med många andra företag dagligen. 

I min yrkesroll träffar jag varje dag människor, i olika organisationer, som på ett eller annat sätt står inför en förändring. Det nära arbetet med våra kunder, arkitekter och andra samarbetspartners utvecklar mig varje dag och jag ser med nyfikenhet fram emot varje frågeställning vi tillsammans arbetar med.  

Våra projekt pågår ofta under flera år vilket gör att vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder, både strategiskt och operativt. Vi tar oss mot vårt gemensamma mål där en färdigställd lokal uppfyller medarbetarnas förväntningar och skapar förutsättningar för en trivsam och utvecklande miljö full av samarbeten och möjligheter. 

Jag har varit länge på Tenant & Partner och en framgångsfaktor är att vi är ett tajt gäng som alltid finns tillgängliga för varandra, här utvecklas vi, skrattar tillsammans och luftar utmaningar och stöttar varandra. Här känner jag mig trygg & här kan jag vara den bästa versionen av mig. 

På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Matlagning och resor ligger mig varmt om hjärtat och tackar inte nej till en tennismatch om någon frågar.