Sofie Profit

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Sofie

Mitt namn är Sofie och jag har arbetat på Tenant & Partner sedan 2016. Här är jag verksam inom Workplace Strategy, vilket innebär att jag arbetar i tidiga skeden med att upprätta en strategi för arbetsplatsen. Detta innebär bland annat att vi först hjälper kunderna att identifiera sina faktiska behov utifrån individ, team och verksamhet och i nästa steg, hur den fysiska och psykosociala miljön ska utformas och stötta på bästa sätt.

Innan jag kom till Tenant & Partner jobbade jag på Skanska i olika roller både på global nivå och internationellt. Det som gjorde att jag tog klivet till Tenant & Partner var för att jag brann mer för att få jobba med människorna i byggnaden än själva byggnaden i sig.

Det jag uppskattar mest med Tenant & Partner är att vi hela tiden vågar testa nytt både inom våran organisation och med våra kunder. Tenant & Partner har t.ex. under flera år nu arbetat i en nätverksorganisation med självstyre. Som en del av detta tror vi på att skapa en arbetsplats där varje medarbetare kliver in genom dörren varje morgon och tänker: Här kan jag vara mig själv, hela mitt jag. Ett ställe där jag vill bidra, både till min del och min del i helheten.

På fritiden spenderar jag tid med mina 3 barn och min man. Vi älskar att vara ute i naturen, helst nära vatten! Jag gillar även att träna då även utomhus, allt ifrån löpning till längdåkningsskidor när tillfälle ges på vintern.