Simon Irén

Jurist

Föräldraledig

Mer om Simon

Jag arbetar på Stockholmskontoret som jurist med fokus på kommersiell hyresrätt och kan ibland arbeta med bredare fastighetsrättsliga frågor. Med en bakgrund från advokatbyrå har jag sedan 2021 arbetat på Tenant & Partner.

I mitt arbete har jag specialiserat mig på avtalsgranskning, förhandling och att biträda hyresgäster i lokalrelaterade problem som kan uppstå under hyresförhållandet. Tillsammans med mina kollegor hjälper vi kunder att utveckla och förbättra arbetsplatser och mitt fokus ligger främst på de juridiska aspekterna, såsom att hyresavtalet är balanserat.

Det som driver mig är utmaningen i att möta komplexa frågor, inte sällan i frågor där det saknas ett givet svar och bistå kunden i att åstadkomma en fördelaktig lösning. Förutom att jag gillar det omväxlande arbetet på Tenant & Partner är det bästa att vi har ett självledarskap som bland annat innebär stor frihet under ansvar samt mina fina kollegor.

På fritiden har jag ett intresse av att resa samt de allra flesta utomhusaktiviteter. En ledig dag spenderas gärna i fjällen där jag njuter av skidåkning och skoterturer. Dessutom tillbringas mycket tid på idrott, både som utövare och som supporter.

Vid behov av professionellt juridiskt stöd eller om du har frågor är du välkommen att kontakta mig.