Lucas Wirén

Projektledare

Mer om Lucas

Jag tillhör vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Mina styrkor ligger i att samarbeta med människor och leda team mot gemensamma mål, något jag har den stora glädjen av att få göra på daglig basis på Tenant & Partner. Min utbildning inom fastighetsekonomi i kombination med mångårig erfarenhet av projektledning inom bygg- och samhällsbyggnad ger mig en bred förståelse för branschen och gör det möjligt för mig att se helhetsbilden när det gäller hyresgästers utmaningar och problem. Det hjälper mig att genomföra projekt som inte bara är tekniskt solida utan också ekonomiskt hållbara.

Min lediga tid spenderar jag gärna utomhus – i skidbacken, på fotbollsplanen eller på landet – eller i biomörkret. Jag är en stor filmälskare och kan prata i timmar om mina favoritfilmer och TV-serier. Är du inget fan av film? Ingen fara – vi kan diskutera NFL istället, ett annat stort intresse.

Jag började min resa på Tenant & Partner i augusti 2022. Jag är väldigt stolt över att vara en del av gänget och jag ser fram emot att fortsätta att bidra till våra framgångar.

Tack för att du besöker vår hemsida, och om du har några frågor eller vill samarbeta, tveka inte att kontakta mig!