Lisa Sandvik

Projektledare

Mer om Lisa

Jag arbetar i Team Göteborg på Tenant & Partner sedan 2022. Jag drivs av ansvar, lust att lösa problem och möjlighet att påverka med positiv energi i skeden av förändring.

Det roligaste med mitt jobb är känslan av att vi gör det tillsammans. Kollegor, kunder samarbetspartners och leverantörer, i våra projekt strävar vi efter att bli starka team och lösa uppgifter tillsammans, motgångar blir lättare att hantera och framgång roligare att fira när vi gör det tillsammans.

På Tenant & Partner är jag framför allt verksam inom affärsområdet Etablering där jag primärt hanterar hyresgästens alla frågor från det att hyreskontraktet är signerat tills att inflyttningen är klar. Jag säkerställer exempelvis att lokalen byggs enligt avtal vid ny- eller ombyggnation, sköter upphandling av tekniska installationer och köper in inredning. Genom hela denna process jobbar jag med alla medel tillgängliga för att uppmuntra till gröna hållbara val då det är något som både jag personligen, och som Tenant & Partner, jobbar dedikerat med i våra projekt.

På fritiden tar jag hand om familjen, mig själv och trädgården. Jag älskar att röra på mig och är lika glad för gymnastik på gräsmattan, skidåkning i höga berg som padel & MTB med grann-gänget. Helst tränar jag utomhus men lunchtid på måndagar, hittas jag på Friskis tillsammans med resten av Göteborgsteamet!