Jesper Trotzig

Fastighetskonsult, Partner

Mer om Jesper

Med över 20 års erfarenhet i att leda fastighetsprojekt har jag ägnat mig åt att skapa arbetsplatser som inte bara är hållbara och effektiva, utan även inspirerande och välfungerande. Mitt intresse ligger i att leda branschen mot en ökad förståelse för kundernas behov samtidigt som jag värnar om hållbarhet. Genom mina strategiska och analytiska färdigheter, samt min expertis inom hyresgästrepresentation, fastighetsstrategi, förhandlingar och transaktioner, strävar jag efter att skapa en verklig skillnad i mina kunders verksamheter. 

Genom åren har jag bland annat jobbat tillsammans med kunder som: Nordea, Egmont, Rädda Barnen, Ellevio, Fora, SEB, Alfa Laval, Statistiska Centralbyrån SCB, Uppsala Universitet, Skandia, Martin & Servera, Arbetsmiljöverket, Första AP-fonden och Försäkringskassan. Att få vara en del av deras resa och se deras framgångar är en stor del av mitt engagemang och ger mig glädje i mitt arbete.

På min fritid gillar jag att tillbringa kvalitetstid med familj och vänner, allra helst i skärgården eller på skidor i fjällen.