Erika Klaus

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Erika

Hallå där!

Mitt namn är Erika och jag har arbetat på Tenant & Partner sedan 2021. Här är jag verksam inom Workplace Strategy, vilket innebär att jag fokuserar på att hjälpa våra kunder med att identifiera deras faktiska behov för den framtida lokalen genom att prata om befintligt arbetssätt, målbild för den nya arbetsplatsen och strategi för hur företaget ska ta sig dit – och det mest spännande enligt mig: Hur ska då kontoret se ut och vad ska det innehålla för att stödja organisationen och dess medarbetare? I min vardag arbetar jag därför tätt med både fastighetskonsulter och etableringsprojektledare vilket gör varje arbetsdag både händelsefull och lärorik.

Innan jag kom till Tenant & Partner jobbade jag som managementkonsult inom organisationsutveckling och förändringsledning, och tillsammans med mitt STORA intresse för människor, arkitektur, färg och form kändes därför Tenant & Partner som ett klockrent nästa val för mig.

Det jag uppskattar mest med Tenant & Partner är möjligheten för en snabb utvecklingskurva, chans till olika typer av projekt tillsammans med olika kompetenskollegor, och att man samlas i sitt team för en trygg plattform att stå på. Men varför mitt hjärta slår några extra slag för oss är på grund av vår starka kultur, där vi värdesätter hälsa och välmående, personlig utveckling och psykologisk trygghet – på riktigt!

På fritiden hänger jag en del i gruppträningssalarna på SATS, lagar mycket och god mat tillsammans med vänner eller åker på äventyr med min kära sambo. Just nu är det vandring och hikes på agendan. Men egentligen trivs jag som allra bäst i södra Europa eller ute i skärgården, gärna med ett glas vin i handen eller med en ansiktsmask på. Lyx!