Ellen Friedman

Fastighetskonsult

Mer om Ellen

Jag har arbetat på Tenant & Partner sedan 2014 och har sedan dess varit involverad i stort sett alla delar av vårt erbjudande. Något som jag personligen uppskattat under alla år är att ingen dag är den andra lik. Jag uppskattar också att vara del av en organisation där jag har förutsättningar att utvecklas som person, i min yrkesroll och samtidigt är en del i en gemenskap som är med och omformar framtidens arbetsliv.

Genom åren har jag arbetat nära både stora och små bolag som av olika anledningar står inför att se över sin lokalsituation. Jag drivs av relationer och affärer och tror på att det är möjligt att ha ett “både och”-perspektiv vad gäller exempelvis att både kunna ha en relevant hyreskostnad och att kunna erbjuda sina medarbetare en attraktiv arbetsplats. Det passar även i vår interna kontext på T&P, att både kunna jobba hårt och att ha en sund och inspirerande arbetsvardag.

Utanför jobbet ägnar jag mycket tid åt att skjutsa mina barn till olika aktiviteter men också åt egna intressen så som matlagning (bjuder gärna på ramen eller marockanskt) och att spela fotboll när jag hinner.

Om det är någonting som gör mig särskilt glad så är det att stöta på ett nytt problem eller en ny situation som jag kan bidra till att lösa på ett bättre sätt.