Camilla Dittrich

Marknad

Mer om Camilla

Sedan 2015 har jag jobbat på Tenant & Partner i rollen som innesäljare. Att dagligen få samtala och lyssna in våra befintliga och potentiella kunders behov får mig att inse att det finns så mycket kraft, energi och möjligheter i att skapa relationer och samverkan för att uppnå utveckling, förändring, resultat och drömmar.

Hos mig har kraften i relationer på ett passionerat sätt förstärkts mycket genom hästarnas värld, något som jag jobbat professionellt med under många år. Kring en ömsesidig nyfikenhet byggs en grundsten för en oslagbar kommunikation och förståelse utan ord. Tilliten, förtroendet och den öppna tydliga kommunikationen måste finnas för att man ska kunna utvecklas tillsammans som ekipage och prestera på tävlingsnivå. Sedan ett konsekvent samarbete och att ha kul under resans gång bidrar givetvis till goda resultat. I min yrkesroll idag drivs jag av just den känslan.

Tenant & Partner bidrar mycket till att jag får jobba med det som inspirerar och driver mig, både hur vi hjälper varje unika företag att utveckla värdeskapande arbetsplatser och hur vi jobbar internt hos oss. T&P har vågat ta klivet till ett modernt ledarskap, från en klassisk hierarkisk organisation till en nätverksorganisation där medarbetarnas egna drivkrafter och motivation lyser igenom på ett annat sätt än tidigare. Det är en mycket spännande, pågående & utvecklande resa som vi gör tillsammans – Allt det här känns meningsfullt för mig!

På fritiden spenderar jag gärna tid med min familj, kanske inte otippat i stallet med vår häst Iffe eller kring en god middag tillsammans med härliga vänner.