Anna Sundelin

Projektledare

Föräldraledig

Mer om Anna

Jag arbetar i Team Göteborg på Tenant & Partner sedan 2021. Det roligaste med mitt jobb är alla människor jag träffar – både att lära känna nya kunder och få en inblick i hur deras verksamheter fungerar men även mina roliga och kompetenta kollegor som alltid ger mig energi.

På Tenant & Partner är jag framför allt verksam inom affärsområdet Etablering där jag primärt hanterar hyresgästens alla frågor från det att hyreskontraktet är signerat tills att inflyttningen är klar. Jag säkerställer exempelvis att lokalen byggs enligt avtal vid ny- eller ombyggnation, sköter upphandling av tekniska installationer och köper in inredning. Jag ser till att alla väggar målas i rätt kulör och att både nya och befintliga möbler hamnar rätt. Jag fixar ballonger och vinkar alla anställda välkomna första dagen på nya kontoret (hemligheten är att det måste finnas kaffe och wifi – resten löser sig!).

Tenant & Partner är ett företag med härlig företagskultur. Vi som arbetar här är ett kompetent, prestigelöst och engagerat gäng som bidrar till att det är kul att gå till jobbet. Både vår fysiska och psykiska mående premieras – vi har flera träningspass inplanerade tillsammans varje vecka och får gå kurser i både självledarskap och mindfulness. På fritiden tycker jag om att laga mat (gärna av min favoritkock Yotham Ottolenghi), gå skogspromenader och vinterbada. Jag har ett stort intresse för arkitektur och inredning och har alltid flera projekt igång hemma – allt ifrån att sy en gardin till att tapetsera om ett rum. Allra lyckligast är jag i södra Frankrike så om jag har svajigt wifi och suddig bild på ett teams-möte, då är det möjligt att jag kopplat upp mig från en kuststad vid Medelhavet.