Anna Engblom

Fastighetskonsult

Mer om Anna

Jag började arbeta på Tenant & Partner år 2018 som student när jag läste på KTH. Sedan 2019 har jag arbetat heltid som fastighetskonsult inom tenant representation och är även en del av vårt transaktionsteam. I min roll som fastighetskonsult på Tenant & Partner hjälper jag organisationer med rådgivning i arbetsplatsfrågor. Detta innefattar många spännande projekt där jag bland annat analyserar organisationens lokalbehov, genomför förstudier, tar fram lokalstrategier, söker efter rätt lokaler samt förbereder och genomför hyresförhandlingar.

Jag drivs av nya utmaningar. Därför är det så roligt och utvecklande att inget projekt är det andra likt. I vårt arbete med att skapa ett meningsfullt och inspirerande arbetsliv för alla, tar vi utgångspunkt i verksamheten och dess förutsättningar, som såklart kan se väldigt olika ut.

Det som gör min arbetsvardag meningsfull är att jag får träffa många nya människor och lära känna nya verksamheter på djupet. Jag har också, enligt min mening, världens bästa kollegor som jag spenderar min arbetsvardag med, tränar med och gärna umgås på fritiden med.

På fritiden tycker jag om långa middagar med vänner, gosa med min hund, träning och musik. Jag tycker om att hänga ”hemma” i Dalarna och plockar gärna en och annan svamp när det är säsong. Jag är en djurälskare och drömmer om att i framtiden spendera en del av min tid med att hjälpa djur som behöver det.