Yasmine Stampe ansluter Tenant & Partner


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Yasmine Stampe ansluter Tenant & Partner</span>

Vår senaste kollega att ansluta Tenant & Partner heter Yasmine Stampe och kommer senast från Pangea där hon jobbat med transaktionsrådgivning de senaste åren. Yasmine har studerat på KTH där hon har en master och bachelor inom fastigheter och byggande (samhällsbyggnadssektionen) samt lösa kurser i ekonomi och statistik i Stockholm och Lund.

Ekonomi och fastigheter låter som en bra kombination, berätta mer!

– Jag har alltid älskat siffror och jag var en av de få som längtade efter mattelektionerna i skolan. Det kändes därför naturligt att läsa ekonomi efter gymnasiet, men jag insåg ganska snabbt att det inte kändes helt rätt. Efter en del efterforskning hittade jag ett program på KTH som gjorde att jag kunde kombinera ekonomin med något som jag kände gjorde kunskapen mer konkret, fastigheter. Idag känner jag verkligen att jag har hittat helt rätt, fastighetsbranschen är lika spännande varje dag, berättar Yasmine.

Varför sökte du dig till Tenant & Partner?

– Det självstyrande arbetssättet intresserade mig och jag tyckte att det kändes väldigt i tiden. Jag uppskattar även är att T&P värnar om sina medarbetares välmående och att träning är ett naturligt inslag i vardagen. Efter ett varmt välkomnande längtar jag nu efter att komma igång ordentligt med alla projekt som ligger inplanerade under hösten. Jag ser fram emot att bidra med de kalkyleringsskunskaper och det fastighetsägartänk som jag tar med mig från transaktionssidan. Som person är jag noggrann och gillar struktur och effektivitet, berättar Yasmine.

Vad gör du på din fritid?

– När jag får tid över älskar jag att baka, allt från småkakor till tårtor. Jag tycker även om att resa och att spendera så mycket tid som möjligt med nära och kära, säger Yasmine.

Vi ser fram emot gofika på kontoret och hälsar Yasmine varmt välkommen till oss!