Arbetsplats, Arbetsliv

Vi värdesätter framtidens medarbetare


  • Av Lisa Vik
  • 2 minuters läsning
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vi värdesätter framtidens medarbetare</span>

I början av februari deltog vi på samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag Lava på KTH, vilket är Sveriges största arbetsmarknadsdag för en enskild sektion. Som en uppföljning av Lava arrangerade vi i förra veckan en mingelkväll på vårt kontor där vi bjöd in studenter från samhällsbyggnadssektionen på KTH för att berätta om vår verksamhet och träffas under mer lättsamma former. Några av våra fastighetskonsulter, flertalet relativt nya på arbetsmarknaden, pratade om våra olika kompetensområden, varför de valt att börja jobba på Tenant & Partner, hur en arbetsdag kan se ut och gav exempel på hur ett projekt kan vara utformat. Därefter följde mingel och rundtur i våra lokaler.

Framtidens medarbetare

Studentkvällen hos oss var väldigt uppskattad, både från vårt håll som från studenternas. Dagens studenter står inför många utmaningar när det är dags att lämna studierna och ge sig ut i arbetslivet. Inte minst då valmöjligheterna är stora och den förändring som näringslivet innebär kan kännas svår att få grepp om. Att få möjlighet att lära känna företaget bättre, träffa medarbetare och besöka kontoret kan vara en viktig parameter vid val av framtida arbetsgivare.

Tenant & Partner uppskattar den kompetens som finns bland framtidens medarbetare. Vår målsättning är att inleda relationer med studenter redan innan det är dags för dem att ta farväl av studietiden och på så sätt att skapa en naturlig länk mellan skola och arbetsliv.

Studentkvällen är ett exempel på hur vi arbetar med och värdesätter relationer med framtidens medarbetare. Som i en del i vårt hållbarhetsarbete inleder vi även under 2018 ett samarbete med organisationen My Dream Now där vi, genom att inspirera och uppmuntra elever på högstadiet och gymnasiet att se möjligheter i arbetslivet, bidrar till att skapa inspirerande samverkan mellan skola och arbetsliv.

Medarbetarupplevelsen på Tenant & Partner

Vår verksamhet är beroende av varje enskild medarbetares bidrag, kompetens och erfarenhet. Alla medarbetare är lika viktiga och vårt mål är att kontinuerligt utveckla företaget tillsammans. Genom delaktighet och motivation vill vi involvera våra medarbetare i verksamheten, affärsutvecklingen och det gemensamma arbetet för att nå våra mål och för att skapa en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vår målsättning är att alla våra medarbetare ska utvecklas och växa både som människa och i sin yrkesroll. Denna utveckling ska ske utifrån medarbetarens egna förutsättningar, ambitionsnivå och vilja. Hos oss har alla medarbetare en coach och i samråd med denna sätter medarbetaren sina egna individuella mål och utmaningar för att utvecklas på bästa sätt.

På Tenant & Partner arbetar vi i en dynamisk miljö där tempot är högt och vi har höga ambitioner. Samtidigt uppmuntrar vi en sund balans mellan arbete och fritid. Vi ger även alla medarbetare bra förutsättningar när det gäller att kombinera arbete, träning och hälsa. De senaste åren har vi placerat oss i topp på Great Place to Works lista över Europas bästa arbetsplatser. 2017 tilldelades vi Great Place to Works hederspris ”Legends”, vilket betyder att vi har funnits med på listan över Sveriges bästa arbetsplatser tio år i rad.

Vi vill lära känna dig

Är du student eller ny på arbetsmarknaden? Kika gärna in på vår karriärwebb och läs mer om vår företagskultur och våra lediga tjänster.

Även om det inte finns någon tjänst som passar dig just för tillfället, ta gärna kontakt om du är nyfiken på oss och vill visa intresse för framtida utmaningar.

Därför påverkar arbetsplatsen effektiviteten

Nöjdare medarbetare är mer effektiva!

Hämta guiden