Vi presenterar Rebecca Lindblom

Tenant & Partner är glada över att Rebecca Lindblom började hos oss som fastighetskonsult under försommaren. Rebecca har en utbildning från fastighetsmäklarprogrammet i Högskolan i Gävle och kommer in i företaget med mångårig erfarenhet som mäklare i Stockholms innerstad, senast hos Fastighetsbyrån.

Rebecca gillar att vistas utomhus, spendera tid med familj och vänner och att vara aktiv, gärna allt i kombination. Hennes hemtrakter i Norr- och Västerbotten ligger extra varmt om hjärtat även om semestern gärna får kryddas med en fotbollsresa någonstans i världen.

– Med mina 8 år som fastighetsmäklare i bagaget fick jag även ett inredningsintresse på köpet. Ett intresse som växte när vår bostad skulle renoveras och närmare 8000 följare på sociala medier ville vara med och tycka till. Trots många kockar är jag glad att resultatet blev bra till slut, säger Rebecca.

Varför sökte du dig till Tenant & Partner?

– Tenant & Partner som företag har dykt upp i mina kretsar till och från genom åren vilket gjort mig mer och mer nyfiken. Till slut kunde jag inte motstå utan var tvungen att undersöka företaget närmare.

Jag möttes av ett modernt, professionellt och nytänkande företag med stort hjärta. Nätverksorganisationen, fokuset på hälsa/välmående och vårt varumärkeslöfte, Performing Workplaces, har verkligen fångat mig.
Jag njuter av att jobba för att fler än jag ska känna en kärlek till sin arbetsplats, berättar Rebecca.

Slutligen undrar vi om det kan vara så att en norrländsk dialekt gör dig till en ännu bättre konsult?

Rebecca svarar med ett klassiskt norrländskt ”inandningsljud” och ett leende.

Varmt välkommen till Tenant & Partner!

Undrar ni vad som hände med Rebeccas Instagram-konto?
Eller har ni frågor rörande kontorslokaler?

Kontakta Rebecca:
rebecca.lindblom@tenantandpartner.com
076-541 02 20

  • Övrigt
  • 2020-04-21

Tenant & Partner åter på prispallen när Sveriges bästa arbetsplatser korats!

För trettonde året i rad har Tenant & Partner blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser, vi är lite extra stolta över att åter vara tillbaka på prispallen med årets 3:e-plats! Great Place To Work®, världens största arbetsplatsstudie, kartlägger medarbetarnas upplevelse av rättvisa, trovärdighet, respekt, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Tacksamhet I slutet av […]

  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Nytänkande
  • Övrigt
  • 2020-02-04

Hälsa på arbetsplatsen – Tenant & Partner tilldelas internationell utmärkelse

Under 2019 har vi på Tenant & Partner certifierat vårt Stockholmskontor enligt Fitwel, en världsledande certifieringsmetod för hälsofrämjande arbetsplatser. Nu kan vi stolt meddela att vi blivit certifierade med högst poäng i Sverige vilket resulterat i 2 av 3 stjärnor och en internationell utmärkelse! Fitwel är baserat på 3000 studier inom hälsa och har fokus […]