Rebecca Lindblom

Fastighetskonsult

Mer om Rebecca

Mitt namn är Rebecca och jag har arbetat på Tenant & Partner sedan 2018. Min roll återfinns inom området som vi kallar Hyresgästrådgivning, vilket innebär att jag hjälper våra kunder med allt som rör den fysiska lokalen och hyresavtalen kopplade till den. Det kan till exempel vara att kartlägga och ta fram långsiktiga strategier för en avtalsportfölj, söka, kravställa, förhandla och/eller omförhandla lokaler till rätt hyra.

Jag sätter stort värde på att samverka med mina kollegor inom våra andra expertområden och tror att vi tillsammans kan skapa en ännu bättre arbetsplats för våra kunder när vi lägger ihop alla pusselbitar. Om ett kontor upplevs för stort, tomt och öde är sällan den enda lösningen att bara flytta till ett mindre kontor. En stor del av det som driver mig i mitt jobb är att jag själv trivs så bra på min arbetsplats och vill att andra också ska få uppleva hur härligt det kan vara att gå till jobbet. Jag älskar att komma till kontoret, hälla upp en god kopp kaffe och småprata med mina fantastiska kollegor. Jag tror att en härlig miljö, såväl fysiskt som psykosocialt, gör underverk för resultatet.

På Tenant & Partner lägger vi stort fokus, kraft och energi på att utveckla oss själva, våra kunder och vår affär. För att lyckas med det behöver vi arbeta aktivt med vår kultur och våra relationer. Jag tror att det är vad som gör att vi sticker ut som samarbetspartner – att vi bryr oss på riktigt om våra kunder och varandra. Min lediga tid spenderar jag med vänner och familj, nu för tiden oftast på en utflykt i skogen, på en restaurang i stan eller med en kopp kaffe på läktaren i ishallen eller idrottsplatsen. Jag är absolut den enklaste personen att få med på ett intensivt träningspass i gymmet och är ett inbitet fan av träningsformen HYROX.