Ny kollega i Stockholm

Vi hälsar Sten Ryding varmt välkommen till oss. Sten kommer att förstärka kompetensgruppen Etablering där han kommer att arbeta med projektledning. Sten har studerat Data- och Systemvetenskap, är certifierad projektledare och har en bakgrund inom säkerhetsbranschen. Nu närmast arbetade han som gruppchef på Loomis IT-avdelning och har över 10 års erfarenhet av projektledning i olika former. På sin lediga tid tycker Sten om att vara ute i naturen eller göra något praktiskt. Behöver ni recept på bröd är Sten rätt person att fråga.

Vad fick dig att söka dig till Tenant & Partner?

Efter att ha genomfört ett flyttprojekt hos min tidigare arbetsgivare där vi hade hjälp av Tenant & Partner, fick jag insikt i hur företaget är organiserat och fungerar. Synsättet på medarbetarna och samhället stämmer bra överens med mina egna tankar kring välmående och prestation.

Vad hoppas du kunna tillföra i din roll?

Jag hoppas kunna bidra med struktur och tidigare erfarenhet när det gäller projektledning. För mig är det även viktigt att kunna skapa glädje i vardagen för medarbetare och kunder.

Vi vill främja ett hållbart arbetsliv och premierar en sund balans mellan arbete och fritid. Vad betyder hälsa och välmående för dig?

Jag prioriterar att ta ansvar för min hälsa, då jag anser att välmående är en viktig utgångspunkt för att kunna leverera bra resultat på arbetet. Jag tränar för att hålla kroppen frisk men den största motivationen till träning är möjligheten att få rensa tankarna och kunna fokusera på vad som är viktigt.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta på Tenant & Partner? Besök gärna vår karriärsida där ett urval av våra medarbetare berättar mer.

Passa gärna på att läsa vår guide om hur en välmående arbetsplats kan uppnås.

Så lyckas du med ett hälsofrämjande ledarskap  Vad innebär en välmående arbetsplats? Kostnadsfri guide

 

  • Övrigt
  • 2020-04-21

Tenant & Partner åter på prispallen när Sveriges bästa arbetsplatser korats!

För trettonde året i rad har Tenant & Partner blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser, vi är lite extra stolta över att åter vara tillbaka på prispallen med årets 3:e-plats! Great Place To Work®, världens största arbetsplatsstudie, kartlägger medarbetarnas upplevelse av rättvisa, trovärdighet, respekt, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Tacksamhet I slutet av […]

  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Nytänkande
  • Övrigt
  • 2020-02-04

Hälsa på arbetsplatsen – Tenant & Partner tilldelas internationell utmärkelse

Under 2019 har vi på Tenant & Partner certifierat vårt Stockholmskontor enligt Fitwel, en världsledande certifieringsmetod för hälsofrämjande arbetsplatser. Nu kan vi stolt meddela att vi blivit certifierade med högst poäng i Sverige vilket resulterat i 2 av 3 stjärnor och en internationell utmärkelse! Fitwel är baserat på 3000 studier inom hälsa och har fokus […]