Kindred Group expanderar verksamheten i Urban Escape

Speloperatören Kindred Group (tidigare Unibet Group) har tecknat ett hyresavtal om drygt 8 000 kvm, fördelat på två hela våningsplan, i AMF Fastigheters nyproducerade prestigeprojekt Urban Escape på Regeringsgatan 27 i centrala Stockholm. Beräknad inflytt är under våren 2019. Tenant & Partner har agerat rådgivare till Kindred under processen.

Varumärke med stark tillväxttakt

Kindred, en av Europas ledande speloperatörer med varumärken såsom Unibet, MariaCasino, iGame, 32Red och Storspelare i portföljen, bedriver större delen av sin utvecklingsverksamhet från Stockholm. Företaget har vuxit kraftigt de senaste åren, framför allt inom tech, och har idag omkring 1 400 medarbetare globalt varav ca 300 i Stockholm. Kindred väntas fördubbla antalet medarbetare i Stockholm de kommande åren.

”Det har varit ett fantastiskt roligt och utmanande projekt att säkra Kindreds långsiktiga lokalförsörjning som nu resulterar i att de kommer flytta in i en av de mest attraktiva kontorsbyggnaderna på Stockholms lokalmarknad. Projektets förutsättningar har ställt stora krav på Tenant & Partner, vilket vi kunnat svara upp mot tack vare ett starkt team bestående av kompetenser inom fastighetsekonomi, hyresmarknad, hyresjuridik och projektledning” berättar David Lundkvist, ansvarig projektledare Tenant & Partner.

Modern och inspirerande arbetsplats

Kindred Group har en uttalad ambition att bli ett marknadsledande techbolag i Stockholm. Hyresavtalet med AMF Fastigheter och flytten till Urban Escape säkerställer denna ambition dels genom att expandera kontorsytan från nuvarande dryga 3 000 kvm till dryga 8 000 kvm och dels genom att erbjuda en stimulerande och toppmodern arbetsmiljö för nuvarande och framtida medarbetare.

För mer information, kontakta:

David Lundkvist, Fastighetskonsult

076-545 17 24

david.lundkvist@tenantandpartner.com

 

Bild: AMF Fastigheter, Trollhättan 30 (Urban Escape)

Facility management
  • Arbetsplats
  • Facility management
  • Inspiration
  • 2021-12-21

Facility management – Tenant & Partner som strategisk rådgivare och guldpartner

Dagens arbetsplats och arbetsmiljö handlar inte enbart om den fysiska platsen utan har blivit en alltmer komplex fråga. Facility management har en betydande roll för att skapa arbetsplatser där medarbetare trivs och får energi samtidigt som det ger förutsättningar till ökad produktivitet och större konkurrenskraft. Så kan FM bidra till välmående och värdeskapande arbetsplatser Allt […]