Kindred Group expanderar verksamheten i Urban Escape

Speloperatören Kindred Group (tidigare Unibet Group) har tecknat ett hyresavtal om drygt 8 000 kvm, fördelat på två hela våningsplan, i AMF Fastigheters nyproducerade prestigeprojekt Urban Escape på Regeringsgatan 27 i centrala Stockholm. Beräknad inflytt är under våren 2019. Tenant & Partner har agerat rådgivare till Kindred under processen.

Varumärke med stark tillväxttakt

Kindred, en av Europas ledande speloperatörer med varumärken såsom Unibet, MariaCasino, iGame, 32Red och Storspelare i portföljen, bedriver större delen av sin utvecklingsverksamhet från Stockholm. Företaget har vuxit kraftigt de senaste åren, framför allt inom tech, och har idag omkring 1 400 medarbetare globalt varav ca 300 i Stockholm. Kindred väntas fördubbla antalet medarbetare i Stockholm de kommande åren.

”Det har varit ett fantastiskt roligt och utmanande projekt att säkra Kindreds långsiktiga lokalförsörjning som nu resulterar i att de kommer flytta in i en av de mest attraktiva kontorsbyggnaderna på Stockholms lokalmarknad. Projektets förutsättningar har ställt stora krav på Tenant & Partner, vilket vi kunnat svara upp mot tack vare ett starkt team bestående av kompetenser inom fastighetsekonomi, hyresmarknad, hyresjuridik och projektledning” berättar David Lundkvist, ansvarig projektledare Tenant & Partner.

Modern och inspirerande arbetsplats

Kindred Group har en uttalad ambition att bli ett marknadsledande techbolag i Stockholm. Hyresavtalet med AMF Fastigheter och flytten till Urban Escape säkerställer denna ambition dels genom att expandera kontorsytan från nuvarande dryga 3 000 kvm till dryga 8 000 kvm och dels genom att erbjuda en stimulerande och toppmodern arbetsmiljö för nuvarande och framtida medarbetare.

För mer information, kontakta:

David Lundkvist, Fastighetskonsult

076-545 17 24

david.lundkvist@tenantandpartner.com

 

Bild: AMF Fastigheter, Trollhättan 30 (Urban Escape)

Kommerskollegium söker kontor i Stockholm
  • Arbetsplats
  • Hyresmarknaden
  • 2023-09-21

Kommerskollegium söker 1500 kvm kontor i centrala Stockholm

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Kommerskollegium med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens kontor i Stockholms innerstad. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern, säker och tillgänglig arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt. ”Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och […]

Kontor-lokalsök
  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Hyresmarknaden
  • 2023-04-04

Skolverket konkurrensutsätter befintlig Stockholmsetablering

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Skolverket med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens Stockholmskontor. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt med stort fokus på hållbarhet. ”Skolverket är en förvaltningsmyndighet med ansvar att styra och stödja […]