Tenant & Partner välkomnar arbetsplatsstrategen Kati Barklund


<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tenant & Partner välkomnar arbetsplatsstrategen Kati Barklund</span>

Tenant & Partner är glada och stolta över att hälsa Kati Barklund välkommen. Kati har arbetat i absolut framkant och drivit utveckling inom både det fysiska- och digitala arbetsplatsområdet. Kati kommer närmast från Microsoft där hon varit ansvarig för det digitala arbetsplatsområdet för många internationella kunder från olika branscher. Innan Microsoft har Kati haft roller som Innovationsansvarig, Tjänsteutvecklingschef, Strategisk förändrings- och projektledare, Platschef och Avdelningschef på företag som Coor, Skanska FM och Pharmacia.

Kati har även suttit i styrelsen för FM-branschorganisationen IFMA Sverige och är en uppskattad talare både i Sverige och internationellt. Hon sitter även med i ledningsgruppen för det internationella arbetsplatsnätverket Workplace Evolutionaries (WE) där hon ansvarar för WE:s lokala hubbar och expansion världen över.

Hos oss på Tenant & Partner kommer Kati att arbeta med affärsutveckling och med strategisk rådgivning i våra kundprojekt. Hon kommer även att fokusera på vidareutvecklingen av vårt helhetskoncept Performing Workplaces®.

Vad gör du helst på din fritid?

– När jag inte ägnar tid till arbetsplatsstrategiområdet tränar jag gärna. Tennis och yoga är favoriterna just nu. Är också en hängiven bastubadare och förstås medlem i Svenska Bastuakademien som har sitt säte i den Tornedalska byn Kukkolaforsen, där jag kommer från.

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst?

– Jag ser verkligen fram emot att genom helhetskonceptet Performing Workplaces®, få sätta ihop och fortsätta utveckla det jag hittills lärt mig om arbetsplatsen. Arbetsplatsen i sig är en komplex och integrerad helhet bestående av ledarskap/kultur, fysiska och digitala arbetsplatsen, och vi behöver arbeta med alla dessa delar både simultant och kontinuerligt.

Det jag brinner för allra mest är att hjälpa kunder skapa varaktigt välmående och presterande arbetsplatser och organisationer, det känns härligt att få göra det tillsammans med Tenant & Partner, avslutar Kati.

Välkommen till gänget Kati!