Tina Ingvarsson

Projektledare

Mer om Tina

Jag arbetar på Tenant & Partner i Stockholm sedan 2022. Omgiven av drivna kompetenta kollegor och i en modern affärs och bolagskultur som bygger på självledarskap, växer och utvecklas jag varje dag, professionellt och personligen.

På Tenant & Partner är jag verksam i de båda affärsområdena Etablering och FM (Facility management). Inom etablering arbetar jag med flytt- och etableringsprojekt. Ombud för hyresgästen under byggprocessen. Stöd i planering, flytt, lokalanpassning, inredningsupphandling samt omorganiseringsprojekt. Inom FM arbetar jag med att ge stöd och rådgivning i alla typer av FM frågor, strategisk upphandling samt att säkerställa att kontorets arbetsmiljö och serviceleverans linjerar med varumärke och bolagskultur.

Jag upplever Tenant & Partner som ett företag med en kreativ, innovativ och tillåtande företagskultur. Vi som arbetar på Tenant & Partner får ett stort förtroende och ansvar, arbetar prestigelöst och lyckas med konsten att hålla både kund och medarbetare i fokus. Vi arbetar aktivt med vårt fysiska och psykiska mående genom löpande fortbildning i självledarskap och mindfulness.

På fritiden paddlar jag kayak och löptränar under sommarhalvåret, yogar och åker skidor under vinterhalvåret. Jag har bott utomlands under många år, Paris, London, Milano och Ligurien, och tillbringar gärna mina ledigheter i mitt älskade Italien. Läste konsthistoria som ung så konst, antikviteter, kultur och arkitektur är idag mina stora intressen.