Rebecca Wernbom

Projektledare

Mer om Rebecca

Hej! Jag är Rebecca, och jag har haft äran att vara en del av det fantastiska Tenant & Partner-teamet sedan januari 2023. Min roll som projektledare inom etablering är något jag brinner för. Vi strävar efter att göra hela etableringsprocessen till en smidig och minnesvärd upplevelse för våra hyresgäster, från det att hyreskontraktet skrivs under till den glädjefyllda dagen då de flyttar in.

Inom etableringsteamet är vårt uppdrag tydligt: vi ser till att lokalen blir precis så som våra kunder drömmer om. Det innebär att vi noggrant övervakar varje aspekt, från att säkerställa att byggnaden blir precis som överenskommet vid ny- eller ombyggnation, till att samordna flyttfirmor och tillsammans med arkitekt handplocka och handla upp den perfekta inredningen. Vi tar även vårt uppdrag att säkerställa goda kaffestunder under etableringsfasen på största allvar genom att prova några koppar om dagen under etableringsfasen, för vi vet att det är de små detaljerna som gör en stor skillnad i arbetsmiljön.

Det mest fantastiska med mitt arbete är variationen. Jag älskar att ha en hektisk arbetsdag med olika utmaningar, möten och möjligheter. Att få arbeta nära våra kunder och samarbetspartners samt framför allt vara med och skapa fantastiska arbetsmiljöer ger mig enorm glädje. Att se en vision gå från ritningar och bilder till ett levande, inspirerande kontor på öppningsdagen är en känsla som är svår att beskriva – det är magiskt!

På min fritid följer jag mina passioner. Musiken är en stor del av mitt liv, och jag älskar att lyssna på den, utföra den (utan mycket till talang) och uppleva den live på konserter. Nyligen har jag också upptäckt en passion för löpning, och Tenant & partner har varit en fantastisk källa till inspiration med våra digitala löppass. Sedan är det lyxigaste som finns att få umgås med nära och kära över en lång middag fylld med skratt och bra samtal – det är livets bästa stunder!