Julia Rosengren

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Julia

Jag började jobba år 2016 på Tenant & Partner som student och började 2017 jobba heltid med Tenant Representation. Sedan några år tillbaka har jag dock valt att fokusera mer på Workplace Strategy och mer strategiska frågor som vilket arbetssätt som passar verksamheter och hur kontoret nyttjas på mest effektivt sätt. Jag träffar ofta våra kunder i tidiga delar av våra projekt och hjälper dem att utreda behov för deras framtida arbetsplats och tar fram en arbetsplatsstrategi, men är också med och stöttar i senare del av projekten i övergång av arbetssätt.

Jag drivs väldigt starkt av att skapa en bra dag för alla på deras arbetsplatser, att skapa arbetsplatser där man känner sig produktiv men också mår bra. Mitt intresse för hälsa och välmående har växt mycket senaste åren och för mig är det viktigt att vi pratar om det på våra arbetsplatser också!

Det som är så roligt med mitt jobb är att jag får träffa många, nya, spännande människor och får en inblick hur verksamheterna fungerar samt hur deras arbetsvardag ser ut. Jag får också hänga med mina härliga och kompetenta kollegor om dagarna vilket ger mig massor av energi och glädje. När vi inte skapar värde hos våra kunder tränar vi tillsammans och lär oss mer om mindfulness och självledarskap.

På fritiden tycker jag om att vara i naturen och har ett väldigt stort intresse för alla djur på planeten (förutom späckhuggare som jag är livrädd för). Jag tycker även om att röra på mig, springa och yoga är det jag mår bäst av. Yogan är något som ligger mig varmt om hjärtat och sedan våren 2023 är jag Tenant & Partners egna yogalärare!