Jacob Werner

Fastighetskonsult

Mer om Jacob

Hej!

Jacob heter jag och jobbar som fastighetskonsult/hyresgästrådgivare på Tenant & Partner. I min roll har jag fokus på lokalupphandling vilket innefattar hyresmarknaden, att hitta rätt lokal till våra kunder och sist men inte minst träffa rätt i förhandling. Tidigare i mitt arbetsliv har jag jobbat på fastighetsägarsidan med att förvalta och utveckla köpcentrum runt om i Norden samt inom bostadsutveckling med fokus inom analys, transaktion och finansiering.

En av de roligaste aspekterna i mitt jobb är att jag får “connecta” med så mycket människor. Jag tycker om att skapa kontakt - att förstå den jag pratar med utifrån dennes perspektiv och på så vis kunna hjälpa till på rätt sätt. Mitt jobb är, förenklat, en kombination av ekonomi, juridik och psykologi som jag trivs väldigt bra med.

Utöver stimulerande arbetsuppgifter med kunniga kollegor där vi tillsammans skapar värdeskapande arbetsplatser – platser där våra kunder mår så bra som möjligt och i och med det kan skapa så stor nytta som möjligt, så trivs jag väldigt bra med organisationen som Tenant & Partner är. Hos oss kommer människan i fokus, för vi vet att om vi mår bra så kan vi göra som mest nytta. Den filosofin genomsyrar allt vi gör som bolag; exempelvis är vi en chefslös, självledande organisation där mycket ansvar och förtroende läggs på individen, för att allas bästa “setup” ser olika ut och du vet själv vad som fungerar bäst för just dig. Vi värnar starkt om personlig utveckling och psykologisk trygghet och som medarbetare har man möjlighet att delta på en mängd olika aktiviteter, däribland veckovisa träningspass och kurser i mindfulness, kommunikation och ledarskap. Vi är även en del av en koncern som delar samma värdegrund som oss, Work Life Group. 

På fritiden tycker jag om att gå på konserter, sporta, umgås med vänner och vara i skogen tillsammans med min sambo och vår jaktlabbe. Hösten 23’ slog jag personligt rekord när jag hann med fyra konserter (!) på en och samma vecka. En o-trolig vecka var det!