Fatima Sjöberg

Projektledare

Mer om Fatima

Jag har arbetat som projektledare på Tenant & Partner i Stockholm sedan början av 2016.Det roligaste med mitt jobb är att dagligen få arbeta med människor i olika organisationer och roller och att få vara med på kundens resa till en med värdeskapande arbetsplats.

Jag är verksam inom affärsområdet etablering. Det innefattar alla delar från det att ett hyresavtal signerats fram till dess att hela inflyttningen till det nya kontoret är klart. Jag ser till att lokalerna färdigställs enligt hyresavtalet och att projektet arbetar mot uppsatta projekt och effektmål. Det innebär bland annat övergripande ansvar för tid-och budget, upphandling av arkitekttjänster, inredning och stöd i upphandling av tekniska installationer. Jag har arbetat med projekt i både privat och offentlig sektor. Jag har erfarenhet av både lokalprojekt och hyresgästrådgivning vilket ger mig ett helhetsgrepp om affären och jag strävar alltid efter kundens bästa.

Tenant & Partner är en arbetsplats fylld av energi och driv och jag är glad ha förmånen att arbeta tillsammans med mina duktiga kollegor i och utanför projekten.

Vid sidan av jobbet umgås jag helst med familj och vänner.