Daniel Lorentzon

Fastighetskonsult

Mer om Daniel

Jag jobbar som kundansvarig, projektledare och fastighetskonsult inom Tenant Representation sedan 2014. Jag brinner för utveckling i många former. Det kan vara i kundrelationer, våra kunders arbetsplatser, en ny fastighet som får ta form i ett av våra projekt, för att se mina kollegor växa eller för att utvecklas själv.

Jag brukar i de flesta uppdrag vara med från tidiga skeden då vi designar upp ett lämpligt upplägg för kunder, genom strategi- och behovsfaser, lokalsökning och förhandlingar. Som kundansvarig finns jag dock med som ett bollplank, kvalitetssäkrare och kontaktperson genom hela våra projekt. För mig är det viktigt att våra kunder får maximal effekt av oss och deras arbetsplatser.

På Tenant & Partner är vi en stor mängd smarta, nyfikna och sociala människor som gillar att jobba och hänga med varandra. Detta, tillsammans med stimulerande arbetsuppgifter, vår kultur och mycket, mycket mer gör att jag (i princip) nästan alltid går in på kontoret med god känsla och ett leende på läpparna.

Jag bor i Gustavsberg med min fru och två barn. På fritiden sticker jag gärna ut på ett löp-, cykel- eller gympass. Jag spelar gärna golf, åker skidor och åker gärna ut med båten en solig sommardag 😊