Cecilia Hahn

Projektledare

Mer om Cecilia

Som projektledare inom etablering på Tenant & Partner säkerställer jag att flyttprocessen blir så smidig och effektiv som möjligt för våra kunder - från tecknat hyreskontrakt till första dagen på kontoret. Projekten kan innefatta delprojekt inom inredning eller flytt och avveckling. Ett delprojekt inom inredning innebär ett nära samarbete i projektgruppen med kund och arkitekt för att uppfylla kundens alla behov, både visuellt och funktionellt.  Inredningen behöver stödja kundens nya eller befintliga arbetssätt oavsett om projektet innefattar en lounge, ett öppet kontorslandskap eller egna kontorsrum. Specialfunktioner , förvaring, skyltning, växter, armaturer, möbler, kaffemaskiner – det är många detaljer att ta hänsyn till för att skapa en väl fungerande helhet ända från start vilket kräver detaljerad planering, samordning och kontroll av budget. Det är en spännande resa som jag tycker är otroligt roligt att få göra tillsammans med kunden.

Jag har en bakgrund som designer och har under många år arbetat med rumslig gestaltning kopplat till varumärken i fysiska miljöer främst showrooms, inredning och utställningar. Nått som jag har stor nytta av i mitt dagliga arbete på Tenant & Partner då det har gjort mig lösningsorienterad med en känsla för form och detaljer.

I mina senaste projekt har jag haft stort fokus på återbruk vilket är något som jag brinner lite extra för. Både i min yrkesroll och privat där jag drömmer om att få gå loss i byggnadsvårdsbonanza och rädda det där ödehuset någon dag. Undertiden rustar jag upp min lägenhet och hittar snickeriet bakom gammal masonit, målar med färg som aldrig torkar och försöker hitta smarta lösningar. Med tre barn är det inte brist på fritidssysselsättning och mycket tid spenderas i köket där matlagning är ett stort intresse.