Bodil Börsheim

Projektledare

Mer om Bodil

Jag arbetar som projektledare på Tenant & Partner sedan 2015 och utgår från vårt kontor i Stockholm. Det jag personligen uppskattar mest under alla år med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik och att jag får träffa så otroligt många kompetenta människor – dels genom olika nätverk men också genom alla projekt jag arbeta med.

På Tenant & Partner är jag verksam inom affärsområdet Etablering där jag fungerar som övergripande projektledare och hyresgästombud från det att hyreskontraktet är signerat tills att inflyttningen är klar. Jag har det övergripande ansvaret för tid- och budget, mål och effekter och tillsammans med ett projektteam och kunden ser vi till att färdigställa lokalen enligt hyresavtal vid ny- eller ombyggnation. Jag sköter även upphandling av arkitekttjänster, alla delar inom inredning, stöttar i upphandling av tekniska installationer såsom IT, AV och säkerhet samt hjälper till inom FM upphandlingar. Kort sammanfattat ser jag till att alla delar i ett hyreskontrakt uppfylls byggmässig och att både nya och befintliga möbler hamnar rätt. I alla mina projekt har vi tillsammans alltid ett stort fokus på hållbarhet - ekonomiskt, socialt och planetärt, allt för att minimera våra avtryck och bidra till en bättre miljön.

Tenant & Partner är ett företag med en fin företagskultur. Vi som arbetar här är otroligt kompetenta och engagerade. Det är stort fokus på vårt fysiska och psykiska mående och vårt gemensamma mål är att alla ska må bra på jobbet.

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och vänner. Jag är aktiv och tränar regelbundet både ute och på gymmet. Jag åker gärna till vårt landställe i Roslagen där jag kommer närmare naturen och kan ta en avkopplande spahelg i vår vedeldade bastu och massagebad. Jag har ett stort intresse för inredning och har alltid flera projekt i gång både på landet och hemma i stan. Jag stormtrivs i en storstad men har ett hjärta som klappar lite extra för Norge och den fina naturen som finns precis runt knuten av mitt barndomshem. Resa till Vestlandet blir det gärna ett par gånger i året och utöver det reser jag gärna både till värmen med sol och bad och till vintern med mycket snö och skidåkning.

Vi ses!

Varma hälsningar, Bodil Börsheim