Anna Sjölin

Jurist

Mer om Anna

Hej, mitt namn är Anna och jag är det senaste tillskottet till juristteamet på Tenant & Partner. Innan jag fick förmånen att börja jobba här arbetade jag som bolagsjurist med särskilt fokus på fastighetsjuridik och bostadsutvecklingsfrågor. Min bakgrund som bolagsjurist ser jag som en stor fördel i mitt nuvarande arbete, då jag kan erbjuda våra kunder ett affärs- och verksamhetsnära perspektiv med pragmatiska lösningar.

En stor del av mitt arbete involverar förhandling med fastighetsägare och kontinuerligt stöd till våra kunder angående olika hyresrättsliga frågor. Jag drivs av att få sätta mig in i komplexa frågor och identifiera och bryta ner problem för att ge relevanta lösningar.

När jag inte sitter och läser avtal på kontoret är jag ofta ute i löparspåret med hårdrock, ljudböcker eller true crime-poddar i lurarna. Jag reser ofta till Spanien där jag gärna sitter i solen och läser romaner (Marisha Pessls ”Nattfilm” är en favorit), om jag inte måste jaga efter min treåring och hindra honom från att dratta ner i poolen.

Om ni behöver juridisk rådgivning, eller har frågor, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram mot framtida samarbete och möjligheten att bidra till era projekt och hjälpa till med problemlösningar.