Webbinarium

Morning Boost #59

  • 18 april, 2024
  • 08:00-08:30
  • Webbinarium
Fyll i formuläret om du vill anmäla dig till eventet eller för att få inspelningen i efterhand. Eventet är kostnadsfritt.
Läs mer
Två personer sitter vid ett bord på ett kontor och pratar.

Uppnå en värdeskapande FM-leverans – så maximera du partnerskapet med er FM-leverantör


Dagens arbetsliv med dess snabba förändringstakt skapar stora behov av förändring, nytänkande och flexibilitet i organisationers FM-leveranser. Har din organisation fokus på verksamhetens mål och är ni rustade för att vara följsamma och göra förändringar i er FM-leverans vid nya behov? Med en flexibel FM-leverans ständigt anpassad efter organisationens unika behov, bidrar facility management till att skapa stora värden för organisationer som vill erbjuda arbetsplatser där medarbetare trivs och får energi. Utöver hållbara medarbetare skapas även förutsättningar till ökad produktivitet och större konkurrenskraft.

Att etablera ett värdeskapande partnerskap med tillit och gemensamma drivkrafter där er FM-leverantör agerar proaktivt samt driver förbättringar och utveckling kan vara avgörande. Under denna Morning Boost guidar vi dig genom hur du skapar rätt förutsättningar för att maximera er FM-leverans. Vi lyfter även vad du i din roll som beställare behöver göra och tänka på.

  • Hur linjerar ni er FM-leverans mot era övergripande strategier och verksamhetsmål?
  • Så avtalar ni in flexibilitet och följsamhet i era FM-avtal
  • Vad är ditt ansvar som beställare för en lyckad FM-leverans?

Talare