Tenant & Partner bistår Hoist Finance i omlokalisering

Hoist Finances huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Med verksamhet och kontor i tio andra europeiska länder är företaget en nära samarbetspartner till internationella banker och finansiella institut.

En ny arbetsplats med fokus på ökad trivsel och samskapande

Tenant & Partner är glada över att få bistå Hoist Finance i omlokaliseringen till deras framtida arbetsplats i centrala Stockholm. Den nya arbetsplatsen kommer att uppfylla tidigare saknade behov i form av mer sammanhängande ytor med fler mötesrum och större öppna ytor där hela företaget kan samlas, samtidigt som det finns en tydlig intern- och extern del. Hoist Finances nya arbetsplats blir en plats där medarbetare kan trivas och samverka på ett mer effektivt sätt.

Adressen till Hoist Finances framtida huvudkontor kommer att lyda Bryggargatan 4, där en yta på 1 321 kvm kommer att rymma plats för ca 90 arbetsplatser. Flyttprojektet har redan påbörjats och den nya arbetsplatsen håller nu på att anpassas efter Hoist Finances behov och önskemål. Förväntat tillträde kommer att ske under våren 2019.

En lokallösning anpassad för kunden

– Det känns otroligt kul att Tenant & Partner får vara del av Hoist Finances förändringsresa. Vi har på kort tid kunnat förhandla och förlänga befintligt hyresavtal så att det överlappar med nytt tillträde. Samtidigt har vi kunnat säkerställa ett marknadsmässigt hyresavtal i nya lokaler som tillgodoser Hoist Finances önskade behov om mer effektiva ytor och fokus på medarbetarnas trivsel, säger Martin Fredegård, fastighetskonsult, Tenant & Partner.

Spännande framtid

– Vi är alla väldigt ivriga att så fort som möjligt flytta till våra nya lokaler! Tenant & Partner har verkligen varit instrumentella i den här processen. Med sin ovärderliga kunskap, otroliga engagemang samt stora nätverk har de stöttat oss i resan mot Bryggargatan på ett mycket professionellt sätt, säger Kristin Enström, People Project Manager, Hoist Finance.

Känner ni att det är dags att analysera era framtida lokalbehov?
Har ni några ytterligare frågor? Tveka inte att kontakta:
Martin Fredegård
Projektledare, Tenant & Partner
martin.fredegard@tenantandpartner.com
073-365 80 54

Kommerskollegium söker kontor i Stockholm
  • Arbetsplats
  • Hyresmarknaden
  • 2023-09-21

Kommerskollegium söker 1500 kvm kontor i centrala Stockholm

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Kommerskollegium med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens kontor i Stockholms innerstad. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern, säker och tillgänglig arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt. ”Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och […]

Kontor-lokalsök
  • Arbetsplats
  • Hållbarhet
  • Hyresmarknaden
  • 2023-04-04

Skolverket konkurrensutsätter befintlig Stockholmsetablering

Vi på Tenant & Partner är glada över att få bistå Skolverket med vår expertis i att säkerställa framtida lokaler för myndighetens Stockholmskontor. Syftet är att de nya lokalerna ska bidra till en modern arbetsplats anpassad för ett verksamhetsbaserat arbetssätt med stort fokus på hållbarhet. ”Skolverket är en förvaltningsmyndighet med ansvar att styra och stödja […]