Tenant & Partner bistår Hoist Finance i omlokalisering

Hoist Finances huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Med verksamhet och kontor i tio andra europeiska länder är företaget en nära samarbetspartner till internationella banker och finansiella institut.

En ny arbetsplats med fokus på ökad trivsel och samskapande

Tenant & Partner är glada över att få bistå Hoist Finance i omlokaliseringen till deras framtida arbetsplats i centrala Stockholm. Den nya arbetsplatsen kommer att uppfylla tidigare saknade behov i form av mer sammanhängande ytor med fler mötesrum och större öppna ytor där hela företaget kan samlas, samtidigt som det finns en tydlig intern- och extern del. Hoist Finances nya arbetsplats blir en plats där medarbetare kan trivas och samverka på ett mer effektivt sätt.

Adressen till Hoist Finances framtida huvudkontor kommer att lyda Bryggargatan 4, där en yta på 1 321 kvm kommer att rymma plats för ca 90 arbetsplatser. Flyttprojektet har redan påbörjats och den nya arbetsplatsen håller nu på att anpassas efter Hoist Finances behov och önskemål. Förväntat tillträde kommer att ske under våren 2019.

En lokallösning anpassad för kunden

– Det känns otroligt kul att Tenant & Partner får vara del av Hoist Finances förändringsresa. Vi har på kort tid kunnat förhandla och förlänga befintligt hyresavtal så att det överlappar med nytt tillträde. Samtidigt har vi kunnat säkerställa ett marknadsmässigt hyresavtal i nya lokaler som tillgodoser Hoist Finances önskade behov om mer effektiva ytor och fokus på medarbetarnas trivsel, säger Martin Fredegård, fastighetskonsult, Tenant & Partner.

Spännande framtid

– Vi är alla väldigt ivriga att så fort som möjligt flytta till våra nya lokaler! Tenant & Partner har verkligen varit instrumentella i den här processen. Med sin ovärderliga kunskap, otroliga engagemang samt stora nätverk har de stöttat oss i resan mot Bryggargatan på ett mycket professionellt sätt, säger Kristin Enström, People Project Manager, Hoist Finance.

Känner ni att det är dags att analysera era framtida lokalbehov?
Har ni några ytterligare frågor? Tveka inte att kontakta:
Martin Fredegård
Projektledare, Tenant & Partner
martin.fredegard@tenantandpartner.com
073-365 80 54

  • Hyresmarknaden
  • Juridiskt
  • Lokaler
  • 2023-03-13

Tuffare tider kräver en kostnadseffektiv lokalstrategi – hög tid att se över hyresavtalen

I ett allt tuffare ekonomiskt klimat får organisationer och hyresgäster en annan ekonomisk verklighet att förhålla sig till än tidigare. Inflationen stiger och hyran som ofta är kopplad till konsumentprisindex, sticker i höjden. Pandemin har dessutom gjort att arbetsplatserna idag används på ett nytt sätt. Människors vanor och beteenden har förändrats vilket gör att många […]

Hint-tool
  • Hållbarhet
  • Inspiration
  • Lokaler
  • 2022-05-23

Nytt hållbarhetsverktyg för interiöra miljöer – Tenant & Partner i projektet Hållbar Interiör

Tillsammans med våra kunder arbetar vi på Tenant & Partner med ett ständigt hållbarhetsperspektiv i våra projekt, därför är vi extra stolta över att vara partner i forskningsprojektet Hållbar Interiör. Nu har projektet tagit fram ett digitalt verktyg som kan hjälpa hyresgäster och inredningsarkitekter att få en förståelse för hur faktorer kopplade till interiört hållbarhetsarbete hör samman. Tenant […]