Tomas Götesson

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Tomas

Hej

Jag heter Tomas Götesson och arbetar som Arbetsplatsstrateg och Förändringsledare på Tenant & Partner sen 2021.  Har jobbat många år inom kontorsmöbelsindustrin och har inrett 100-tals kontor, stort som smått. Jag älskar kontor och att bidra till att ge människor en bättre, mer inspirerande och attraktiv arbetsmiljö. Så när möjligheten dök upp att mer inrikta sig mot Hur man vill jobba på kontoret så tog jag den utan att tveka.

Som bakgrund som sjuksköterska får jag idag åter hjälpa människor och verksamheter att utveckla, utbilda, inspirera och förverkliga sina välanpassade kontorsmiljöer just för sin unika verksamhet. Jag vet vilka möjligheter som bra arbetsmiljö kan skapa och jag är oerhört stolt och ödmjuk att jag kan få bidra med min kunskap, lösningar och inspiration så att verksamheter kan förverkliga sina drömmar och mål.

När jag inte arbetar på Tenant & Partner så hänger jag gärna på lantstället tillsammans men man och dvärgpudeln Maja, där man kan plocka svamp och bär, bada tunna eller bara mysa framförbrasan. Annars är favoritresmålen (just nu) att segla i Kroatien och åka runt bland Sydafrikas otaliga vingårdar och häpnadsväckande natur.