Therese Widin

Fastighetskonsult

Mer om Therese

Sedan våren 2017 arbetar jag som konsult på Tenant & Partner. Innan det, parallellt med att jag slutförde mina masterstudier på KTH arbetade jag extra, allt ifrån några timmar till några dagar i veckan under drygt ett år. Det var ett riktigt bra sätt för mig att få känna på arbetslivet och för arbetsgivaren att få känna på mig. Efter KTH och mina studier inom fastighetsekonomi var det ett naturligt steg att kliva in i en roll på heltid eftersom jag trivs så bra med både företaget, alla kollegor och de arbetssätt som Tenant & Partner tillämpar. Men det börjar bli ganska många år sedan, jag har hunnit med så mycket kul; Att arbeta med hyresgästrådgivning är ett varierat jobb på många sätt. Jag möter otroligt många olika typer av människor samtidigt som jag får grotta ner sig i härliga excelfiler och räkna både på budgetar och kvadratmetrar. Jag är ute och springer på visningar och hos kunder samtidigt som jag får tid hemma på Tenant & Partners kontor tillsammans med mina kollegor. Måste hinna med löpningen på onsdagar och gympasset på torsdagar också.

Behovet av att avyttra eller förvärva sina verksamhetslokaler kan uppkomma av många anledningar och både ensamt och i samband med andra frågor kopplade till fastigheten. Det gör arbetet med transaktionsrådgivning varierande och mycket lärorikt. Det bidrar också till mycket samarbete mellan olika områden inom företaget.

Våra kunder är företag och organisationer som hyr eller äger sina lokaler. Att få vara en del av kunders framgång i att skapa sina värdeskapande arbetsplatser är en stor drivkraft där workshops och strategiskt arbete blandas med lokalvisningar och förhandlingsmöten. Allt med kundens bästa i fokus.

Nu måste jag sluta skriva innan den här texten blir för lång. Ring mig i stället så tar vi en kaffe så berättar jag vad alltmer jag skulle vilja skriva här!