Hampus Enström

Marknad

Mer om Hampus

Välkommen hit! Jag har ingen fräsig titel som förklarar riktigt bra vad jag gör, men här kommer ett försök att beskriva lite vad jag har för fokus på Tenant & Partner. Jag har varit i krokarna här sedan 2012 och det är en rolig resa tillsammans med mängder av kloka kollegor och roliga samarbetspartners.

Jag brinner för utveckling. Det kan handla om utveckling av vårt varumärke och vår försäljning, det kan även handla om utveckling av vårt erbjudande och vår affär. Även utveckling av vårt organisationssystem och mina kollegor tycker jag både är roligt och viktigt.

Att skapa förutsättningar för att vi kan vara världens bästa företag att arbeta på och samtidigt kunna erbjuda våra kunder den bästa hjälpen ger mig energi. Jag gillar att förstå hur saker hänger ihop, att förenkla och hitta det kraftfulla i allt jag gör.

Vill du inte bara snacka jobb med mig kan du fråga mig om: grönsaksodling, vin, jakt, solceller eller gamla bilar. Jag bor på landet i Roslagen vid havet och där spenderar jag gärna större delen av min fritid med familjen och vänner. Ha en fin dag!