Gülsen Can

Arbetsplatsstrateg & Förändringsledare

Mer om Gülsen

I dryga 20 år har jag arbetat som ledare, förändringsledare och utvecklingsstrateg internationellt och i Sverige. Jag har arbetat inom olika sektorer och branscher och den röda tråden i mitt arbete har varit organisationsutveckling. Min största drivkraft är att bidra till ett bättre samhälle för alla. På Tenant and Partner får hela jag plats som människa med mina värderingar och som professionell, med mina drivkrafter och vilja att bidra till förändring till det bättre genom att utveckla arbetsplatser och arbetssätt.

I min roll som arbetsplatsstrateg och förändringsledare får jag möjligheten att tillsammans med våra fantastiska kunder tänka kring och hjälpa till att forma värdeskapande arbetsplatser, för individen, teamen, bolagen och samhället.

Jag brukar vara med i tidigt skede i projekten för att stötta med att ringa in behov och utmaningar och lägga grunden för arbetet framåt genom att utveckla strategi och driva ”people side of change under projektets gång. Jag blir alltid imponerad av människor som har speciella hobbies. Hur häftigt är det inte att forma en vacker skål av en klump lera. Tyvärr är inte jag en av dem personerna men jag har i stället lyxen att arbeta med mina största intressen, mänskligt samspel och organisation här på Tenant and Partner sen 2022.

Jag älskar att resa, det kanske kan räknas som en hobby, jag har ju trots allt varit i 35 länder hittills. Trivs bäst vid medelhavet sommartid, gillar korta weekends till huvudstäder runtom i världen under andra delar av året, men framför allt älskar jag att resa till annorlunda resmål. Jag har varit i Tadzjikistan och har nu planerat in att göra en längre rundresa till de andra Stan-länderna.