Eva Paatere

Fastighetskonsult

Mer om Eva

Jag arbetar i Stockholm på Tenant & Partner sedan 2016. Det roligaste med mitt jobb är att få träffa och arbeta med så många olika människor i olika typer av projekt, stora som små. Det ger mig energi att få arbeta med så många olika kompetenta kollegor,kunder som står inför nya utmaningar OCH framförallt för att få möjlighet att bidra till en bättre arbetsplats till så många människor. Jag arbetar inom affärsområdet Tenant Representation där jag har en stor variation i mina arbetsuppgifter.

Jag är framförallt involverad i tidiga skeden där jag tillsammans med mina kollegor analyserar kundens behov och arbetssätt i syfte att sätta en lokalstrategi oftast sker detta genom workshops med ledningsgruppen. Jag identifierar lämpliga lokalalternativ som finns ute på marknaden som jag därefter tillsammans med kunden och fastighetsägaren definierar och kravställer genom att jag driver förhandlingen fram till ett signerat avtal.

Tenant & Partner är ett företag och arbetsplats med en fantastisk kultur som verkligen värnar om sina medarbetare (på riktigt), vi är som en stor familj. Vi har högt i tak samtidigt som vi har kul ihop. När vi inte arbetar så tränar vi, övar på mindfullness och självledarskap.

På fritiden spenderar jag gärna tiden med min familj och vänner. Vi gillar att vara i rörelse så det brukar bli att vi spenderar en del av tiden på våra landsvägscyklar utomhus om vädret tillåter det annars så har vi säkrat upp genom att även kunna cykla inomhus på våra trainers. Om det hinns med är vi gärna ute i naturen och kanske besöker ett och ett annat löpspår.