Linus Vesander

Mer om Linus

Jag har huserat på Tenant & Partner sedan våren 2021. Det roligaste med mitt jobb är att jag får vara med att bidra till att fler går till sin arbetsplats med energi, hög trivsel och bästa förutsättningar för att vara produktiv.

Jag får bidra till värdeskapande arbetsplatser för både människor, miljö och ekonomi. Jag får i min roll som managementkonsult lära känna nya kunder, deras verksamheter och deras medarbetare och sist men inte minst får jag varje dag umgås och utvecklas tillsammans med alla mina kollegor på T&P- Ett helt underbart gäng som har den bästa kombination av hög kompetens och en trevlighet i yppersta världsklass.

På Tenant & Partner arbetar jag främst med arbetsplatsstrategi och förändringsledning där jag ofta är med tidigt i projektet för att staka ut vägen framåt. Jag finns också genom hela projekten, hela vägen till fram till mål genom att exempelvis stötta förändringsresan mot en ny arbetsplats. För mig är det viktigt att tidigt sätta förutsättningar och riktning samt att på ledningsnivå ha samsyn kring varför man gör en förändring samt vad man vill uppnå. Allt för att fatta rätt och hållbara beslut.

Tenant & Partner är ett företag med framåtanda och med magisk företagskultur. Vi som arbetar här har förutom hög kompetens ett högt engagemang där utveckling, kvalitet och omtanke är några av ledorden. Vi bryr oss om varandra och om våra kunder - PÅ RIKTIGT!

På fritiden samlar jag energi genom att umgås med familj och vänner. Jag älskar att få nya intryck och perspektiv genom att resa både genom att uppleva mitt närområde men också genom att resa långväga. Allra bäst trivs jag kanske i södra Frankrike eller Italien men tackar aldrig nej till att upptäcka en storstad eller två världen över. Min ambition är att vara en sån där sportig kille och gör allt ifrån löpning till paddel och golf. Visst lyckas jag med den ambitionen ibland även om det är rätt skönt att också bara ta det lugnt i en fåtölj med ett glas vin och lite musik i högtalare också.