Josefine Lundin

Projektledare

Mer om Josefine

Jag har jobbat på Tenant & Partner sedan mars 2014, dvs. Jag går snart in på mitt 10.e år på samma företag. Varför? För att det är världens bästa arbetsplats enligt mig!

Mitt jobb som projektledare innebär att alla dagar är unika, med olika kunder och olika arbetsuppgifter. Jag älskar variationen och att hela tiden vara alert på det som dyker upp. Jag jobbar oftast i projekt där vi är med kunden från start till mål. Det innebär att jag är delaktig även i strategiska beslut gällande kundens lokaler och arbetssätt, detta uppskattar jag då det är en förmån att få följa kunden under en längre tid men också att få vara delaktig genom hela processen hela vägen fram till slutresultatet.

Även fast jag älskar mitt jobb så finns det tid för annat också. Just nu går mycket av min fritid åt till barnens alla aktiviteter. Det är gymnastik, handboll, tennis, balett, golf och simning på deras scheman. En hektisk tid men väldigt roligt att få vara med!

Ska jag välja en fritidsaktivitet för egen del så blir det självklart golf, är man uppvuxen på en golfbana och tävlat professionellt är det svårt att släppa taget.