Johan Staflund

Mer om Johan

Jag heter Johan Staflund och har arbetat på Tenant & Partner sedan 2021. Det bästa med mitt jobb är att få arbete med så många olika typer av företag och människor, samt att få vara med att bidra till att skapa värdeskapande arbetsplatser. Jag trivs oerhört bra på företaget, främst på grund av vår starka kultur, där vi genuint värdesätter hälsa och välmående, personlig utveckling och psykologisk trygghet. Det är något som verkligen genomsyrar vår arbetsplats och gör den unik.

Jag är Fastighetskonsult inom affärsområdet Tenant Representation har jag en bred variation i mina arbetsuppgifter. Mitt arbete börjar ofta i tidiga skeden, där jag tillsammans med mina kollegor analyserar kundens behov och arbetssätt. Vi sätter en lokalstrategi genom workshops med ledningsgruppen, identifierar lämpliga lokalalternativ på marknaden och driver förhandlingar fram till ett signerat avtal, i samarbete med kunden och fastighetsägaren.

På min fritid så spenderar jag gärna så mycket tid som möjligt med vänner och familj, och älskar att hosta middagar. Jag gillar även att träna, oftast stryketräning men har även ett stort intresse för simning. När möjligheten finns, så reser jag gärna utomlands till något varmt ställe. Röstar alltid på sol före snö.

Det är en fröjd att vara en del av Tenant & Partner och jag ser fram emot att fortsätta hjälpa företag med deras lokalsituationer, tillsammans med mina fantastiska kollegor!