Hampus Meyer

Projektledare

Mer om Hampus

Hej, jag är Hampus Meyer, din trogna projektledare med bakgrund inom detaljhandeln och fastighetsbranschen där jag har varit djupt involverad i design och etablering av flertalet butiker och kontorslokaler.

Sedan 2022 har jag varit en del av Tenant & Partner och här arbetar jag tillsammans med mina exceptionella kollegor med att hjälpa våra kunder att skapa inspirerande och presterande arbetsplatser.

Men vad sysslar jag egentligen med då för att hjälpa våra kunder att uppnå detta?

Jo det jag sköter i det stora hela är allt som sker från hyrestecknandet till sista inflyttningsfasen. Det innebär att se till att nya lokaler byggs enligt överenskomna specifikationer, att övervaka upphandlingen av tekniska installationer och att sköta upphandlingen av all tjusig inredning.

Utöver mitt yrkesliv har jag en rad olika intressen. För närvarande ägnar jag min tid åt det kreativa arbetet med att designa målningar och kepsar. Under sommarmånaderna spenderas det mesta av min fritid i skärgården med sällskap av min sambo och hund. Sen när vintern kommer hittar du mig i Vemdalen, antingen ser du mig glida nerför backarna på skidor eller utforskar det snöiga landskapet på en snöskoter.

Så oavsett om du letar efter en projektledare med ett skarpt öga för detaljer, eller bara någon att chatta med om livets olika nöjen, tveka inte att höra av dig när som helst!